Adacta | Novice
Adactine Novice

Poglejte najnovejše novice.

 
Virtualna in obogatena resničnost na Adacti

Zaradi velikih napredkov na področju navidezne resničnost ta vztrajno postaja del našega vsakdana. V začetku prejšnjega leta smo VR/AR tehnologije prvič vključili v razvojni oddelek »Centre of excellence«, z namenom izdelave interaktivnih rešitev mešane resničnosti za podjetja.

Več >>
V Adacti od 16.3.2020 delamo od doma

Spoštovane stranke in partnerji!

V Adacti smo uvedli higienske ukrepe in sledimo vsem priporočilom za preprečevanje širjenja bolezni, ki jo povzroča novi koronavirus (COVID-19). Tako kot številna ostala podjetja po svetu si prizadevamo najprej zaščititi zdravje svojih zaposlenih in družinskih članov ter seveda vas, strank in partnerjev.

Več >>
Implementacija Cornerstone OnDemand rešitve v Adacti

Vloga kadrovske službe se v sodobnih časih spreminja – strokovnjaki niso več odgovorni le za skrb za zaposlene, temveč morajo biti pripravljeni opravljati tudi dela na drugih področjih (trženje, oblikovanje, logistika itd.), preko katerih so lahko na trgu kadra bolj konkurenčni in dosežejo širše občinstvo morebitnih delojemalcev.

Več >>
Moderni kontaktni centri so ključni za uspeh podjetja

Zaposleni v klicnih centrih imajo edinstveno nalogo: agenti se morajo popolnoma posvetiti strankam in komunicirati z njimi tudi po 8 ur dnevno, odmisliti lastne probleme in morebitno neugodje ter hkrati prepričljivo prodajati izdelke podjetja.


Več >>
Kako se zaradi uporabe umetne inteligence spreminja turistični sektor?

Storitve, ki jih poganja umetna inteligenca, so bistveno spremenile načine poslovanja mnogih podjetij, spremembe pa prihajajo tudi v turistično panogo. Zgodnji razvoj tehnologije nam je omogočil, da lahko na enem mestu v trenutku rezerviramo nastanitev kjer koli na svetu v samo nekaj sekundah.

Več >>
Kaj imata skupnega tehnološka prihodnost in hladno pivo?

Če ste bili z nami na dogodku Adacta Day 2019, se zagotovo spomnite predstavitve, ki jo je imela ekipa CRM Adacta Ljubljana v živo s prikazom popravila aparata za točenje piva na daljavo s pomočjo tehnologije obogatene resničnosti (AR) za pomoč na daljavo.

Več >>
Nov termin delavnice Izdelovanje aplikacij PowerApps

Intenzivna delavnica je namenjena vsem, ki se želite poglobiti v svet razvoja aplikacij po meri. Delavnica je vodena in zasnovana za začetnike, ki bi želeli pri svojem delu brez pisanja kode izkoristiti zmogljivost, ki jo prinašajo aplikacije PowerApps.

Več >>
Zimzelene poslovne rešitve (Evergreen ERP)

Izraz »zimzeleno računalništvo« se nanaša na zagotavljanje storitev in delovanje komponent, ki so vedno aktualne (z drugimi besedami – so vedno na voljo v zadnji različici). Pri tem gre seveda za zagotavljanje delovanja tako programske kot infrastrukturne opreme. 

Več >>
Video: Adacta ima ERP projekt na Jamajki

Kljub temu, da imamo v svojih referencah že 450 zaključenih projektov v 25 državah, med njimi do sedaj ni bilo Jamajke. Da, prav ste prebrali, Jamajka. Kako je videti vpeljava rešitve ERP v državi, ob imenu katere najprej pomislimo na dopust in rajske plaže?

Več >>
Podatkovna pismenost – nas bo zanašanje na rešitve BI rešilo?

Danes so številna podjetja v veliki meri odvisna od podatkov, ki so bistvenega pomena pri sprejemanju odločitev. Uspešna vpeljava rešitev poslovne inteligence podjetjem omogoča, da o svojih kupcih izvejo čim več informacij, hitro poiščejo nove vire prihodkov ali optimizirajo obstoječe poslovne procese z namenom povečanja prihodkov ali zmanjšanja stroškov.

Več >>

Kontaktirajte nas

Potrebujete več informacij?

Kontakt