Adacta | Kariera & Zaposlitev

Iščemo študente 
C#, C++ razvijalce

V našo družbo vabimo študente, razvijalce programske opreme.  

Prijavi se

Zaposlitev 
# .NET razvijalec

Iščemo programerje s poznavanjem .NET tehnologij in relacijskih baz podatkov. 

Prijavi se

Zaposlitev 
C#, C++ razvijalec

Iščemo sodelavca, ki se spozna na C# in C++. 

Prijavi se

Razvoj rešitev

Razvoj produktov je osnova našega posla. Za naše naročnike ustvarjamo nove ali izboljšujemo obstoječe rešitve. Razvijalci programske opreme in arhitetki poslovnih rešitev se vsakodnevno spopadajo z izzivi na področju programiranja poslovnih aplikacij. So odlični poznavalci programskih jezikov, relacijskih baz podatkov ter konceptualnega znanja s področja programiranja. Če ste izkušeni programer ali to želite postati pri nas, vas vabimo, da se nam pridružite.

Spoznajte | Davorja

Davor je zaposlen kor razvijalec in je del širše Adactine Dynamics ekipe, ki skrbi za implementacijo Microsoft Dynamics NAV rešitev in je del ekipe, ki skrbi za podporo uporabnikom. Kot vsak dober razvijalec, tudi Davor z zanimanjem spremlja vse novosti na področju IT-ja in je certificirani Microsoft razvijalec.

Davor, Programer | 4 leta @ Adacta Zagreb

Poslovno svetovanje

Poslovno svetovanje je pomemben del našega posla, saj večina naših strank potrebuje svetovanje ne samo tekom uvajanja rešitev, ampak tudi po končani uvedbi. Naši svetovalci so dnevno v stiku z naročniki, rešujejo težave, svetujejo in nudijo pomoč, ko je to potrebno. Kot izkušeni uporabniki naših rešitev, pripravljajo izobraževanja in delavnice, na katerih svoje znanje posredujejo našim strankam. Svetovalce odlikuje komunikativnost, pripravljenost pomagati in širok spekter tehnoloških in poslovnih znanj.

Spoznajte | Sonjo

Sonja je navdušena analitičarka in je nepogrešljiva članica Adactine regionalne ekipe, ki razvija rešitve poslovne inteligence. Dnevno se ukvarja z izzivi, kako velike količine podatkov povezati v smiselno celoto in kako uporabnikom v podjetjih priskrbeti informacije, ki bi jim pomagale do boljših poslovnih odločitev. Pred kratkim je Sonja doktorirala s področja poslovne inteligence in rudarjenja podatkov.

Sonja, Svetovalka v oddelku BI | 4 leta @ Adacta Beograd

Prodaja in marketing

Prodaja in marketing skrbita za to, da nam Adacti nikoli ne zmanjka dela. Naš prodajni pristop temelji na natančnem poznavanju poslovnih izzivov strank ter oblikovanju ponudbe, ki je prilagojena vsaki stranki posebej. Ekipo sestavljajo komunikativni in iznajdljivi posamezniki z dobrim poznavanjem naših in konkurenčnih rešitev ter širšega poslovnega okolja.

Spoznajte | Sandro

Sandra je na Adacti del prodajne in marketinške ekipe in skrbi za to, da naše poslovanje s partnerji poteka nemoteno. Nepogrešljiva je pri ustvarjanju novih prodajnih priložnosti in z veseljem sodeluje na Adactinih dogodkih doma in v tujini.

Sandra, Prodaja in marketing | 4 leta @ Adacta Ljubljana

Podporne službe

Brez učinkovite podporne službe ni učinkovitega podjetja. Tudi pri nas je tako. Velika ekipa posameznikov iz IT oddeleka, računovodstva, projektne pisarne, kadrovskega oddelka in tajništva skrbi za to, da poslovanje na Adacti teče nemoteno. Cenimo njihovo iznajdljivost ter pripravljenost pomagati.

Spoznajte | Gašperja

Gašper vodi Adactino IT ekipo, kateri v skrbi za 350 ljudi, nikoli ni dolgčas. Z veseljem posluša še tako nenavadne zahteve Adactinih zaposlenih. Kot navdušen športnik vodi Adactin športni klub. Med sodelavci je cenjen zaradi organiziranega dela in pripravljenosti ponuditi dodatno pomoč.

Gašper, IT oddelek | 4 leta @ Adacta Ljubljana

Še niste našli svoje zaposlitve?

Pošljite nam vaš CV in z veseljem vas vključimo na listo potencialnih zaposlenih. Ko se bo odprlo novo delovno mesto, vam bomo o tem poslali obvestilo.

Prijavite se

Povezane vsebine

Preberite ali poglejte več o nas.

Adacta Ljubljana išče študenta ali študentko, ki bi se želela pridružiti dinamični prodajni ekipi, ki prodaja zavarovalniške rešitve na mednarodnem trgu. Govoriš angleško in nemško? Si komunikativen in iznajdljiv? Potem si iz pravega testa, da se nam pridružiš.

Več

Adacta Ljubljana išče preverjenega in izkušenega programerja z .NET veščinami, ki se spozna na relacijske baze podatkov in ERP sisteme.

Več

Če imate vsaj eno leto izkušenj z delom na CRM projektih in se želite pridružiti regionalni CRM ekipi, vas vabimo, da se prijavite na prosto delovno mesto CRM razvijalca za Microsoft Dynamics okolje.

Več

Adactina ekipa išče svetovalca / razvijalca za področje poslovne inteligence (BI). 

Več

Kontaktirajte nas

Potrebujete več informacij?

Kontakt