Adacta | Blog
Adactine Novice

Poglejte najnovejše zapise na blogu.

CRM ne sme biti le draga poslovno-informacijska rešitev

Digitalna preobrazba je te dni priljubljen izraz, ki je več kot le modna muha. Potrošniki in njihovo vedenje se naglo spreminjajo, podjetja pa lahko posledično hitro izgubijo nadzor nad prodajnim procesom. Vsi se zagotovo še spominjamo dni, ko je kupec vstopil v trgovino, kjer ga je trgovec prijazno pozdravil in ga prepričal v nakup nečesa, česar mogoče ni potreboval.

Več >>
Študentsko delo | Pomoč pri razvijanju programske opreme v jeziku: C++, C#

V svojo ekipo vabimo študente - C++, C# razvijalce. 

Več >>
Zaposlitev | Razvijalec Java

Iščemo izkušenega Java razvijalca za razvoj kompleksnih informacijskih sistemov. 

Več >>
Študentsko delo | Pomoč pri razvijanju programske opreme CRM

V svojo ekipo vabimo študente, razvijalce programske opreme CRM, ki imajo nekaj znanja s področja .NET in SQL-a.

Več >>
DOGODEK: Microsoft za industrijo 4.0.

Vabljeni, da se nam pridružite v sredo, 21. junija 2017, na brezplačnem dogodku namenjen proizvodnim podjetjem.

Več >>
Microsoft Dynamics AX | ERP rešitev za velika podjetja

Tudi na področju razvoja Dynamics AX rešitve, celovite ERP rešitve za velika podjetja, je Microsoft začel uresničevati svojo »Cloud-first & Mobile-first« strategijo - Dynamics AX, ERP rešitev za velika podjetja, se počasi pomika v oblak in nudi mobilno podporo.

Več >>
Microsoft Dynamics NAV – celovita rešitev za majhna in srednje velika podjetja

Microsoft je skupino poslovnih rešitev za podjetja združil pod imenom Dynamics (ERP in CRM rešitve), razvoju katerih v zadnjih letih namenjajo veliko investicij. Velikim podjetjem je namenjena ERP rešitev Dynamics AX, medtem ko je podjetjem v SMB segmentu (majhna in srednja podjetja) na voljo fleksibilna in skalabilna rešitev Microsoft Dynamics NAV.

Dynamics NAV, celovita rešitev za majhna in srednje velika podjetja, ima vsako leto vse več uporabnikov – 117.000 podjetij po celem svetu tako že zaupa svoje poslovanje Dynamics NAV rešitvi. 

Več >>
Microsoft Dynamics NAV 2016

Že na svetovni partnerski konferenci WPC 2015, ki se je odvijala julija v Orlandu na Floridi, je Microsoft svojim partnerjem razkril novosti, ki jih prinaša poslovna rešitev namenjena majhnim in srednje-velikim podjetjem, takrat še pod delovnim imenom Corfu. Le 3 mesece kasneje lahko Microsoftovi partnerji svojim strankam ponudimo uradno verzijo - Microsoft Dynamics NAV 2016. 

Več >>
Davčne blagajne

Davčne blagajne so del sistema, v katerem so blagajne zavezancev preko spleta povezane s centralnim informacijskim sistemom Finančne uprave RS

Več >>
Spremenjen pravilnik v zvezi z izmenjavo e-računov

Vse obstoječe Microsoft Dynamics NAV stranke obveščamo o spremembi s področja zakonodaje, ki zahteva tudi spremembe v programu Dynamics NAV. Gre za spremembo pravilnika v zvezi z izmenjavo e-računov, ki stopi v veljavo 1.1.2016.

Več >>

Kontaktirajte nas

Potrebujete več informacij?

Kontakt