Adacta | ERP rešitev Microsoft Dynamics AX
Adactine novice
Adactine novice

Microsoft Dynamics AX | ERP rešitev za velika podjetja

Tudi na področju razvoja Dynamics AX rešitve, celovite ERP rešitve za velika podjetja, je Microsoft začel uresničevati svojo »Cloud-first & Mobile-first« strategijo - Dynamics AX, ERP rešitev za velika podjetja, se počasi pomika v oblak in nudi mobilno podporo.

Za predstavitev rešitve Dynamics AX je Microsoft pripravil globalni dogodek: »Microsoft Dynamics AX Launch Event«, na katerem smo imeli priložnost videti demo rešitev, slišati iz prve roke, kako lahko podjetja pridobijo z Dynamics AX-om v oblaku in kaj prinaša rešitev podjetjem, ki so jo že implementirala na tak način.

AX v oblaku brez dodatnih oznak

Microsoft Dynamics AX v oblaku »samo« Microsoft Dynamics AX, torej brez dodatnih oznak za verzije oz. nadgradnje, ki smo jih bili vajeni iz preteklosti. Vsi popravki in vzdrževalna dela se bodo namreč opravljali sproti ter da bo integracija Dynamics AX rešitve z ostalimi Microsoftovimi rešitvami, kot npr. Office 365, SharePoint, CRM On-line, ipd., enostavnejša.

Mobilni dostop

Dynamics AX bo prek oblaka dostopen na mobilni napravah, tablicah in pametnih telefonih, kar omogoča dostopnost do podatkov kadarkoli in od kjerkoli. To je še posebej pomembno za podjetja, ki poslujejo na različnih lokacijah, v mednarodnem okolju ter za podjetja, katerih uporabniki preživijo veliko časa na poti.

Slika: Dynamics AX: mobilna podpora, prijaznejši vmesnik in fleksibilnejše financiranje

Izboljšana funkcionalnost »Lifecycle Service Management« (LCS)

Izboljšanja LCS funkcionalnost prinaša večjo zanesljivost in kvaliteto implementacije Dynamics AX rešitve ter poenostavlja proces uvajanja rešitve v podjetje. Hkrati nova funkcionalnost omogoča lažjo integracijo in implementacijo novo razvitih funkcionalnosti oz. funkcionalnosti po meri (t.i. »rolling-out«).

Prenovljeni Web-Based Client

Vsak  uporabnik lahko dostopa do Microsoft Dynamics AX  prek spletnega brskalnika, zato  ni več potrebe po nameščanju na posamezne naprave..

Enoten uporabniški vmesnik in uporabniška izkušnja

Dynamics AX rešitev uporablja podoben uporabniški vmesnik kot operacijska sistema  Win 8 in Win 10 ter zbirka Office in Office 365, kar omogoča enotno Microsoftovo uporabniško izkušnjo in lažje ter hitrejše privajanje novih uporabnikov na rešitev. 

Sprotne posodobitve

Podobno kot pri ostalih Microsoftovih rešitvah v oblaku, se bo tudi Dynamics AX v oblaku posodabljal sproti.,. Na ta način bodo podjetja lažje ostala na tekočem, saj ne bo več potrebe po večjih posegih v nadgradnjo rešitve.

»Subscription-Based Licensing«

Bolj fleksibilna shema licenciranja, ki bazira na naročnini, omogoča podjetjem, da plačajo toliko licenc, kolikor je dejansko uporabnikov rešitve. S tem bodo pridobila podjetja, katerih poslovanje je vezano na sezonskost, hkrati pa bo tudi lažje preklicati licence v primeru, da se število uporabnikov zmanjša.

Impresionirani? Izzvani? Mi zagotovo smo.

Kontaktirajte nas

Potrebujete več informacij?

Kontakt