Adacta Slovenija
Adactine novice
Adactine novice

Dogodek: Sodobne poslovne rešitve v obdobju digitalne transformacije :: 23.11. :: Kristalna palača, BTC

Dynamics 365, cloud, mobilnost in integracija - sodobne poslovne rešitve, ki spreminjajo način, kako podjetja poslujemo, bodo v središču našega dogodka.

Spoštovani,

Vabljeni na dogodek "Sodobne poslovne rešitve v obdobju digitalne transformacije", ki ga prirejamo v sredo, 23.11.2016 od 9:00 - 12:30 v Kristalni palači, BTC, Ljubljana

Dynamics 365, oblak, mobilnost in integracija

Na dogodku bomo govorili o sodobnih poslovnih rešitvah Dynamics 365 in o tem, kako se spreminja način poslovanja podjetij. Govorili bomo poslovnih rešitvah v oblaku, mobilnosti in o tem, kaj pomeni in kaj prinaša integracija različnih poslovnih rešitev v podjetja. Spoznali boste ozadje digitalnega produkta iz prakse - aplikacije DRAJV Zavarovalnice Triglav.

Govorili bodo: Aleš ZAJC, prokurist in regionalni direktor prodaje, Adacta, Alenka ZAVOLOVŠEK PIRŠ, vodja ključnih partnerjev za Slovenijo, Albanijo in BIH, Microsoft, Zoran MILOŠEVIČ, izvršni direktor za trženje in distribucijo zavarovanj, Zavarovalnica Triglav. 

Novosti Dynamics NAV, AX, CRM in poslovna inteligenca in analitika

V drugem delu dogodka vam bomo demonstrirali novosti na področju rešitev Dynamics NAV, Dynamics AX in Dynamics CRM ter vam pokazali, kako lahko z moderno poslovno inteligenco in analitiko pridobijo zaposleni na vseh nivojih.

V tem delu dogodka bodo z vami predstavniki Adacte: Aleksander MAVEC, vodja oddelka razvoja, Dejan BLATNIK, vodja prodaje poslovnih rešitev, Anže MIS, regionalni vodka področja za poslovno inteligenco in analitiko, Staša KOTNIK, poslovna svetovalka, Blaž STRLE, regionalni vodja CRM področja, Dr. Sonja IŠLJAMOVIĆ, svetovalka za področje poslovne inteligence in analitike. 

Vljudno vabljeni, da se nam pdirtužite na dogodku. Na dogodek se je potrebno predhodno prijaviti

AGENDA in PRIJAVA

Kontaktirajte nas

Potrebujete več informacij?

Kontakt