Adacta Slovenija
Adactine novice
Adactine novice

ADACTA spletni dogodek: "How to win in business?"

Sedaj, ko ste poskrbeli za zdravje in varnost svojih zaposlenih in strank, je čas, da ugotovite kako boste zaščitili in povečali svoje prihodke v prihajajoči gospodarski krizi. 

Trenutna svetovna zdravstvena in finančna kriza nam je pokazala, kako enostavno je spremeniti navade. B2B podjetja je prisilia k izboljšanju nakupne izkušnjeter gradnji zaupanja s svojimi strankami. Največji izziv prodajnega oddelka je vedno bil iskanje prodajnih priložnosti, ki bodo potencialne stranke pretvorile v zveste kupce. V današnji novi realnosti pa je najpomembnejše vprašanje, kje najti nove stranke in nove možnosti za zagotovitev rasti. Delujemo v času, ko večina potencialnih kupcev zaradi zaščite svojega poslovanja znižuje stroške, tradicionalne stike pa zaradi ukrepov socialnega distanciranja nadomešča komunikacija na digitalnih kanalih.

ODKRIJTE SVOJE POSLOVNE PRILOŽNOSTI Z MICROSOFTOM IN LINKEDIN REŠITVAMI

Pridružite se nam 28. maja 2020 na ADACTA spletnem dogodku "How to win in business?" in izvedite, kako lahko ustvarite nove prodajne priložnosti z vodilnimi rešitvami, ki vam bodo pomagale navdušiti vaše stranke v vsaki fazi nakupnega procesa.
Z našim gostujočim predavateljem Robertom Buljevićem iz podjetja Veracomp vam bomo pokazali, kako lahko mala in srednja podjetja iz B2B sektorja digitalizirajo svoje prodajne procese, povečajo produktivnost in ustvarijo edinstveno uporabniško izkušnjo z implementacijo Microsoft Dynamics for Sales in jo vključijo v LinkedIn Sales Navigator.

IZ TE KRIZE LAHKO IZSTOPITE KOT ZMAGOVALCI

Univerzalen recept, kako voditi podjetje med krizo žal ne obstaja, vendar lahko odgovore, kakšne odločitve sprejeti v kriznih obdobjih najdemo tudi v zgodovini. Oleg Maštruko, urednik revije BUG, ​​nas bo na svojem predavanju popeljal nekaj sto let nazaj, da nas opomni, da nas bodo odločitve, ki jih sprejemamo med krizo, opredelile kot zmagovalca ali poraženca, ko bo kriza končana.
Pridružite se nam 28. maja 2020 na prireditvi v živo "How to win in business?". Dogodek se bo odvijal na platformi Microsoft Teams z začetkom ob 15. uri, vsa predavanja pa bodo v angleščini.

Udeležba na dogodku je brezplačna, vendar je potrebna predhodna prijava.

PROGRAM

15:00 – 15:05         Uvodni pozdrav (Alan Uzelac, ADACTA Hrvaška)
15:05 – 15:20         Zgodba stranke: Veracomp (Robert Buljević, CTO, Veracomp)
15:20 – 15:45         Demo in prezentacija: "Ustvarite priložnosti z Microsoft in LinkedIn"
15:45 – 16:00         Gostujoče predavanje: "Odločanje pod pritiskom: Načini za zmago in načini za poraz" (Oleg Maštruko, Odgovori urednik, Mreža magazine)

SPOZNAJTE PREDAVATELJE

  • Robert Buljević je direktor tehnične podpore v podjetju Veracomp, kjer vodi oddelek za prodajno podporo. V svoji razgibani karieri je svoje znanje gradil na področju podpore strank ter pre-sales inženirja, poleg tega pa ima tudi dolgoletne izkušnje s področja prodaje, implementacije in podpore poslovnih IT rešitev, zlastni na področju omrežij ter Application Content Security (antimalware, antispam, dlp, etc.).
  • Oleg Maštruko je glavni urednik in kolumnist revije in spletnega portala namenjenega IT strokovnjakom pod imenom Mreža, je tudi izvršni producent dogodkov Smart Day Network in direktor številnih drugih poslovnih konferenc ter dogodkov. Izdal je tudi devet knjig, ki pokrivajo najrazličnejše teme (IT, fotografija, potovanja), in sodeloval pri izdaji šestih spletnih potopisov.

Prijava

Sodelovanje na dogodku je brezplačno, potrebna je le predhodna prijava na dogodek, registracija za uporabo orodja Microsoft Teams ni potrebna. V primeru dodatnih vprašanj smo vam na voljo na elektronskem naslovu marketing@adacta.si

V kolikor v nekaj minutah na vaš elektronski naslov ne boste prejeli potrditvenega e-maila s povezavo do dogodka vas prosimo, da preverite prejem sporočila pod vsiljeno pošto

Kontaktirajte nas

Potrebujete več informacij?

Kontakt