Adacta Slovenija
Adacta day 2018
Empower your Business

Petek, 9.11. od 9:00 - 14:00, InterContinental, Ljubljana 


Več o dogodku

Machine learning, prediktivna analitika, umetna inteligenca - tehnologija, ki je še pred časom veljala za inovativno in disruptivno, je danes že sestavni del našega življenja - poslovnega in zasebnega. Kako se spreminja poslovanje podjetij, kakšen je pomen digitalne kulture in novih tehnologij, na kateri točki transformacije se nahajamo in kaj nas čaka v prihodnosti? To so vprašanja, na katera bomo iskali odgovore na dogodku.

Z nami bodo delili svoje izkušnje in mnenja govorci iz uspešnih slovenskih podjetij - GEN-I in Marche. Predstavnika podjetja Cornerstone bosta predstavila vodilno svetovno rešitev za upravljanje kadrov - Cornerstone OnDemand ter spregovorila o pomenu upravljanja kadrov v podjetju, videli pa bomo tudi, kakšna je strategija podjetja Microsoft na področju razvoja novih poslovnih rešitev. Kot vedno, pa bomo na dogodku tudi Adactini strokovnjaki - govorili bomo o napredni tehnologiji ter njeni aplikaciji na praktičnih primerih ter spregovorili o tem, kako se spreminjajo klasične ERP, CRM in BI rešitve.

Kdaj & Kje

Petek, 9. november 2018 od 9:00 - 14:00

InterContinental, Ljubljana

Agenda

8:30 - 9:00
Registracija udeležencev in klepet ob jutranji kavi
09:00 - 10:45
Prvi del predavanj
Uvodni nagovor

Blaž Strle 
CEO, Adacta Group - Dynamics

Digitalizacija za podjetja ni samo tehnološki izziv

Ko se podjetja odločajo za korake v smeri digitalizacije med potjo naletijo na številne izzive in ovire. Ti niso samo tehnološke, ampak tudi poslovni in organizacijski in zato zahtevajo celovit pristop in usklajeno strategijo. Kakšni so ti izzivi in kako se jih lotevajo v podjetju GEN-I - o tem bo spregovoril naš gost, David Vidmar. 

David Vidmar
Chief Digital Officer, GEN-I

Empower your employees with Cornerstone OnDemand

Tudi slovenska podjetja se vse bolj zavedamo velikega pomena pridobivanja, upravljanja in zadržanja zaposlenih. Blagovna znamka podjetja kot zaposlovalca in predvsem skrb za zaposlene sta nujni dejavnosti vsakega sodobnega podjetja. Naša gosta bosta spregovorila o izzivih sodobnih podjetij v času "vojne za talente" in o tem, kako lahko podjetja s sodobno rešitvijo za upravljanje kadrov, Cornerstone OnDemand, uspešno premagujemo omenjene izzive. 

Michal Strzelec
Regional Sales Manager, Cornerstone OnDemand

Dr. Martin Stawowiak
Director of Alliances & Channels, DACH, Eastern Europe and Italy, Cornerstone OnDemand

Transforming your Business in Digital Era

Microsoftove rešitve za podjetja so v zadnjih nekaj letih doživele korenito preobrazbo. Z družino rešitev Microsoft Dynamics 365, želi Microsoft podjetjem ponuditi vse rešitve na enem mestu - ERP, CRM in BI. Aleksandar nam bo na predavanju pokazal razvoj, ki je v zadnjem letu pomaknil dojemanje ERP in CRM sistemov na drug nivo - artificial inteligence, machine learning in IoT bodo v prihodnosti sestavni del vsakega modernega podjetja. Tudi vašega. Kako, boste izvedeli na predavanju. 

Aleksandar Totović 
PTS Dynamics 365 - CEE MCE Microsoft

10:45 - 11:15
Pavza za kavo
11:15 - 12:45
Drugi del predavanj
Zlata jama vaših podatkov - machine learning v podjetju Marche

Sodobne tehnologije, kot sta machine learning in AI, so prinesle veliko obljubo tudi na področju poslovne analitike. Velike količine podatkov, s katerimi podjetja upravljamo, samo "čakajo" na prava orodja, ki bodo iz podatkov prinesle pomembne poslovne odločitve. Na primeru podjetja Marche bomo videli machine learning v praksi - uporabo v napovedovanju (sales forecasting) in napredni analizi (Market Basket analysis). 

Aleksander Sinkovic
Finance/Controlling, Marche International

Sonja Išljamović
Business Intelligence Expert, Adacta Group

Kakšna je prihodnost vašega ERP-a?

Po podatkih raziskave, ki jo je opravilo podjetje PwC naj bi do leta 2020 ERP rešitve v oblaku postale organizacijska norma (hitrost tranzicije bo seveda odvisna od panoge), za isto leto Microsoft navaja podatke, da bo kar 85% podjetij imelo vsaj en proces pokrit z AI. Kako se razvijajo ERP rešitve in kakšen ERP boste v vašem podjetju uporabljali v prihodnosti?

Staša Kotnik
Vodja razvoja ERP rešitev

Boštjan Golob
Arhitekt poslovnih rešitev ERP 

Ko te nagovori Chatbot - "Od chata do transakcije"

Kako Chatboti povečujejo učinkovitost podjetja in zmanjšujejo operativne stroške? Jih je možno uporabiti na področju marketinga in prodaje ter za boljšo podporo strankam? Kdaj je podjetje pripravljeno na implementacijo Chatbot-ov?

Dejan bo na praktičnem primeru prikazal, kako lahko uporabo orodij za umetno inteligenco Chatbote optimiziramo do stopnje, da prevzamejo tudi bolj kompleksna opravila, kot so npr. izvedba transakcije (nakup, rezervacija hotela, prijava reklamacije,..). 

Dejan Blatnik
Sales Manager of Business Solution, Adacta

12:45 - 14:00
Kosilo in druženje

Prijava na dogodek

Prijave so zaključene

Če imate vprašanje glede dogodka nam pošljite email na marketing@adacta.si.