Talent management Cornerstone - Solutions - Adacta
Cornerstone OnDemand
UPRAVLJANJE TALENTOV NA ENEM MESTU

Kadrovska rešitev, ki omogoča zaposlovanje, izobraževanje in upravljanje kadrov na enem mestu.

Oglej si demo

Zmagajte v vojni za talente

Izboljšajte svoje poslovne rezultate z naložbo v ravnanje s talenti. Za zmago v vojni za talente se morate osredotočiti na tri prednostne naloge: Pritegnite ustrezne kandidate, jih izobrazite in ne pozabite na upravljanje s talenti.

Izzivi, s katerimi se vodje kadrovskih služb soočajo v 21. stoletju

V vojni za talente večina HR strokovnjakov zapravlja dragocen čas za nepotrebne in neučinkovite administrativne naloge in formalnosti. Postopek, da pridobite nadarjene potencialne kandidate in pregledate njihove življenjepise, ne bi smel trajati več kot nekaj klikov, namesto tega pa za te naloge porabite več dni.  

Na drugi strani imate morda že zaposlene posameznike, ki na določenih področjih niso ustrezno usposobljeni ali pa nimajo zadovoljivih načrtov razvoja poslovne poti, kar je lahko razlog za to, da ne dosegajo poslovnih ciljev podjetja ali iščejo nove poslovne priložnosti v podjetjih, kjer bodo bolj cenjeni.


KONKURENČNA KADROVSKA PREDNOST

Kako s tehnologijo za upravljanje talentov ustvariti konkurenčno prednost

1. Privabite ustrezne kandidate

Izboljšajte proces zaposlovanja in zmanjšajte stroške iskanja novega kadra.

  • Privabite najboljše kadre
  • Omogočite transparentno zaposlovanje
  • Upravljajte rekrutiranje
  • Integracija z družbenimi omrežji
  • Pipelines talentov

2. Izobrazite zaposlene

Če tudi so vaši zaposleni že več let del vašega podjetja ali določene ekipe, obstaja velika verjetnost, da je prišlo do velikih sprememb na področju dela, ki ga opravljajo, ali v vaši panogi. Konkurenčnost podjetja je odvisna tudi od znanja zaposlenih, zato je pomembno, da ima vsako podjetje svojo učno zbirko, ki jo lahko prilagodi vsakemu zaposlenemu glede na stopnjo njegovega znanja.

Učna zbirka, ki podpira razvojno usposabljanje zaposlenih, mora biti usklajena z organizacijskimi potrebami in zapolniti vrzeli v znanju vsakega zaposlenega.3. Upravljanje s talenti

Spoznajte, ocenite in omogočite razvoj zaposlenim v podjetju. Izboljšajte upravljanje talentov z učinkovitim sistemom upravljanja uspešnosti, ki zaposlenim omogoča pregled nad svojim strokovnim razvojem ter zagotavlja stalen vir povratnih informacij pri doseganju njihovih ciljev.

Rešitev vodjem omogoča enostaven pregled nad učinkovitostjo zaposlenih.


Pridružite se več kot 42 milijonom uporabnikov, ki so že prepoznali prednosti uporabe sistema Cornerstone

Kontaktirajte nas

Latest from our blog