Dynamics 365, moderne poslovne aplikacije v oblaku
Dynamics 365
crm aplikacije v oblaku

Podprite celoten proces prodaje, marketinga,  podpore strankam in dela na terenu s sodobno in fleksibilno rešitvijo v oblaku. Zagotovite vašemu biznisu in vašim strankam le najboljše.

Dynamics 365 - CRM aplikacije v oblaku

Dynamics 365 rešitve nudijo učinkovito podporo vašim prodajnim in marketinškim aktivnostim, procesu upravljanja s strankami ter dela na terenu. Aplikacije delujejo posamično, še bolj učinkovito pa povezane med seboj.

Ne prepustite svojega biznisa naključjem

Z aplikacijami Dynamics 365 lahko na enostaven način podprete svoje ključne CRM procese v podjetju: prodajo, marketing, podporo strankam  in delo na terenu. Spremljaje vse vaše aktivnosti na enem mestu, izkoristite moč naprednih tehnologij, ki vam priporočajo, kaj je najboljše za vašo stranko in kje se skriva vaša naslednja poslovna priložnost. Povežite prodajne in marketinške aktivnosti in spremljajte učinkovitost v realnem času. Zadostite vsem željam vaše stranke, ko se soočate z njo na terenu - bodite pripravljeni na še tako zahtevno zahtevo ali pohvalno pohvalo.

Preberite več: 

Povezane vsebine

Preberite in poglejte več.

Spoštovane stranke in partnerji!

V Adacti smo uvedli higienske ukrepe in sledimo vsem priporočilom za preprečevanje širjenja bolezni, ki jo povzroča novi koronavirus (COVID-19). Tako kot številna ostala podjetja po svetu si prizadevamo najprej zaščititi zdravje svojih zaposlenih in družinskih članov ter seveda vas, strank in partnerjev.

Več

Vloga kadrovske službe se v sodobnih časih spreminja – strokovnjaki niso več odgovorni le za skrb za zaposlene, temveč morajo biti pripravljeni opravljati tudi dela na drugih področjih (trženje, oblikovanje, logistika itd.), preko katerih so lahko na trgu kadra bolj konkurenčni in dosežejo širše občinstvo morebitnih delojemalcev.

Več

Zaposleni v klicnih centrih imajo edinstveno nalogo: agenti se morajo popolnoma posvetiti strankam in komunicirati z njimi tudi po 8 ur dnevno, odmisliti lastne probleme in morebitno neugodje ter hkrati prepričljivo prodajati izdelke podjetja.


Več

Storitve, ki jih poganja umetna inteligenca, so bistveno spremenile načine poslovanja mnogih podjetij, spremembe pa prihajajo tudi v turistično panogo. Zgodnji razvoj tehnologije nam je omogočil, da lahko na enem mestu v trenutku rezerviramo nastanitev kjer koli na svetu v samo nekaj sekundah.

Več

Zgodbe o uspehu

Študija primera | Valamar

Rešitev: CRM, BI | Produkti: Dynamics 365, Qlik | Industrija: Hospitality

Valamar is a well-recognized and highly rated tourist brand among Austrian, German and Italian tourists, who return year after year to the beautiful Croatian coast to enjoy the sun, crystal clear water and...

Poglej več

Študija primera | Wiener Städtische, Vienna Insurance Group

Rešitev: CRM | Produkti: Dynamics 365 | Industrija: Insurance

Wiener Städtische Insurance Company has been operating in the Serbian market since February 2003. Over 1,200 employees at more than 40 branch offices, operating units and sales points in 40 cities and towns...

Poglej več

Študija primera | Porsche

Rešitev: CRM | Produkti: Dynamics 365 | Industrija: Insurance

Porsche Slovenija, d.o.o. je uvoznik in zastopnik za Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA in Volkswagen Commercial Vehicles.

Poglej več

Adacta CRM reference

Oglejte si naše CRM reference za regijo Adriatik.

Naši partnerji

Skupaj z našimi partnerji dosegamo boljše poslovne rešitve.

Cornerstone
Cornerstone OnDemand is a global leader in cloud-based learning and human capital management...
Ferranti
Adacta je partner belgijskega podjetja Ferranti za regijo Adriatik. 
ClickDimensions
Orodje za e-mail marketing in avtomatizacijo v marketingu, integriran v Dynamics CRM. Adacta...
Microsoft
Adacta je vodilni Microsoft Dynamics partner v regiji Adriatik in članica Microsoft President's...
KingswaySoft
KingswaySoft ponuja integracijske rešitve za Dynamics CRM. Na Adacti uporabljamo rešitev "KingswaySoft SSIS...

Kontaktirajte nas

Potrebujete več informacij?

Kontakt