Adacta Slovenija
Spoznajte družino rešitev
Qlik Sense

Pripravili smo predstavitveno brošuro Qlik Sense - spoznajte Qlik Sense, Qlik Sense Enterprise in Qlik Sense Cloud.

Brošura

"Self-service" vizualizacija podatkov
Qlik Sense

Ustvarjajte interaktivna poročila po meri in izboljšajte svoje poslovne odločitve. Brezplačno poiskusite Qlik Sense Desktop aplikacijo in se prepričajte, kako lahko sami povezuete podatke iz različnih virov, analizirate in ustvarjate poročila po meri.

Več o tem

Qlik Sense - poslovna inteligenca za pametne poslovne odločitve

AdBI, Adactina rešitev poslovne inteligence, temelji na značilnostih sodobnega poslovnega obveščanja in izhaja iz poznavanja potreb strank ter naših izkušenj z implementacijo poslovno-informacijskih sistemov.
Rešitev AdBI konsolidira pomembne podatke iz različnih virov v eno rešitev. Neodvisno od strukture in lokacije vira podatkov, zagotovi kakovostni nadzor nad podatki in služi kot interaktivni vmesnik.
Končnemu uporabniku s tem omogoča analiziranje poljubnih segmentov v podjetju: prodaja, finance, terjatve, kontroling, nabava, obveznosti, zaloge, segmentacije strank, kadrovska analiza, geo analiza, proizvodnja, IT analize.

10
let 
izkušenj
100
BI 
projektov
5
različnih
držav
1
certificiran
BI team

Qlik - najboljša BI platforma

Izkoristite moč vaših podatkov in podprite vaše poslovne odločitve s pomočjo AdBI rešitev poslovne inteligence in Qlik platforme.

Qlik

Qlik je moderna platforma poslovne inteligence, ki ponuja zmogljiv nabor rešitev in podpira vse naprave in operacijske sisteme. Qlik je priznan s strani Gartnerja kot vodilna platforma poslovne inteligence na svetu

Več kot 35.000 strank po celem svetu uporablja Qlik tehnologijo, ki jim vsakodnevno omogoča sprejemanje boljših poslovnih odločitev. Adacta je že več kot 7 polnih let partner podjetja Qlik za regijo Adriatik.  V tem času smo implementirali več kot 75 orodij poslovne inteligence v podjetja v različnih industrijah in z različnimi poslovnimi izzivi.  Naše uspešne implementacije in širok nabor industrijskega znanja nam daje prednost, da takoj prepoznamo potrebe naših strank ter pripravimo rešitev, "custom-made" za vsako stranko. 

Qlik Sense produktna brošura

Prenesite svoj izvod brošure in si oglejte družino rešitev Qlik Sense.

Povezana vsebina

Preberite in poglejte več.

Prijetno druženje v petek pred Martinovo nedeljo v hotelu InterContinental v središču Ljubljane so zaznamovale nove tehnologije, pogled v prihodnost, kritična razmišljanja o digitalni transformaciji in prijetno druženje ter kramljanje v družbi naših strank in partnerjev.

Več

Prireditev CIO leta, ki se je letos odvila že dvanajstič, je tokrat postregla z velikim presenečenjem. Prvič je nagrado namreč prejela ženska predstavnica IT-panoge v Sloveniji: Barbara Tekavec Verlič, IT- manager Pivovarne Union.
Adacta je tudi tokrat sodelovala kot pokrovitelj dogodka.

Več

V svojo ekipo vabimo izkušenega C# in C++ razvijalca.

Več

V svojo ekipo vabimo študente - C++, C# razvijalce. 

Več

Zgodbe o uspehu

Študija primera | Alca

Rešitev: BI | Produkti: Qlik | Industrija: Retail & FMCG

Thanks to numerous advanced features of the new BI solution, Alca Trading managed to significantly increase efficiency and sales realization. Implementation first started with collection of data from multiple data sources, and continued...

Poglej več

Študija primera | Almex

Rešitev: ERP, BI | Produkti: Dynamics NAV, Qlik | Industrija: Retail & FMCG

Before the introduction of Microsoft Dynamics NAV solution, the ERP solution of Almex Group consisted of a large number of independent software for various business tasks. A number of business operations was not...

Poglej več

Študija primera | Delo

Rešitev: ERP, CRM, BI | Produkti: Dynamics AX, Dynamics CRM, Qlik | Industrija: Retail & FMCG

Delo, d. d. is a leading Slovenian publisher competing in a demanding market and facing new challenges to its business. The company responded by investing in its IT infrastructure and replacing manual processes and legacy solutions with a modern IT...

Poglej več

Adactine reference s področja poslovne inteligence

10 let izkušenj in več kot 00 končanih BI projektov v regiji Adriatik pričajo o naših izkušnjah in dobrem delu. Poglejte si nekatere izmed naših referenc.

Naši partnerji

Spoznajte naše partnerje s pomočjo katerih razvijamo boljše poslovne rešitve.

Microsoft
Adacta je vodilni Microsoft Dynamics partner v regiji Adriatik in članica Microsoft President's...
Qlik
Qlik je ponudnik rešitev poslovne inteligence, QlikView in Qlik Sense. Qlik, podjetje ustanovljeno...
Coprorate Planner
Nabor orodij, ki omogoča razvoj inovativnih rešitev za operativno in strateško upravljanje ter...

Kontaktirajte nas

Potrebujete več informacij.

Kontakt