Adacta Slovenija
Spoznajte družino rešitev
Qlik Sense

Vodilno globalno svetovalno podjetje Gartner je že sedmo leto zapored uvrstilo Qlik orodja za poslovno inteligenco in analitiko med vodilne svetovne BI rešitve. Na Adacti smo vodilno podjetje v naši regiji za implementacijo BI rešitev na platformi Qlik. Za strokovnost in kompetentnost imamo s strani podjetja Qlik priznan Qlik Elite Partner status.

BI reference

Qlik Sense - poslovna inteligenca za pametne poslovne odločitve

AdBI, Adactina rešitev poslovne inteligence, temelji na značilnostih sodobnega poslovnega obveščanja in izhaja iz poznavanja potreb strank ter naših izkušenj z implementacijo poslovno-informacijskih sistemov. 
Rešitev AdBI konsolidira pomembne podatke iz različnih virov v eno rešitev. Neodvisno od strukture in lokacije vira podatkov, zagotovi kakovostni nadzor nad podatki in služi kot interaktivni vmesnik.
Končnemu uporabniku s tem omogoča analiziranje poljubnih segmentov v podjetju: prodaja, finance, terjatve, kontroling, nabava, obveznosti, zaloge, segmentacije strank, kadrovska analiza, geo analiza, proizvodnja, IT analize.

Qlik - najboljša BI platforma

Izkoristite moč vaših podatkov in podprite vaše poslovne odločitve s pomočjo analitične platforme Qlik.

Qlik

Qlik je moderna platforma poslovne inteligence, ki ponuja zmogljiv nabor rešitev in podpira vse naprave in operacijske sisteme. Qlik je priznan s strani Gartnerja kot vodilna platforma poslovne inteligence na svetu

Več kot 35.000 strank po celem svetu uporablja Qlik tehnologijo, ki jim vsakodnevno omogoča sprejemanje boljših poslovnih odločitev. Adacta je že več kot 10 polnih let partner podjetja Qlik za regijo Adriatik.  V tem času smo izvedli več kot 100 projektov poslovne inteligence v podjetja v različnih industrijah in z različnimi poslovnimi izzivi. Naše uspešne implementacije in širok nabor industrijskega znanja nam daje prednost, da takoj prepoznamo potrebe naših strank ter pripravimo rešitev, "custom-made" za vsako stranko. 

Qlik Sense produktna brošura

Prenesite svoj izvod brošure in si oglejte družino rešitev Qlik Sense.

Povezana vsebina

Preberite in poglejte več.

Na letošnjem dogodku za stranke in partnerje, Adacta Day 2019: Intelligent Business, smo odkrivali znane in neznane tehnologije ter njihov vpliv na bodočnost poslovanja podjetij in seveda vpliv na nas, ljudi, ki uporabljamo to tehnologijo.

Več

Skupina BE-terna, eden vodilnih evropskih integratorjev rešitev Microsoft in Infor, ki zaposluje 500 ljudi ter posluje na 12 lokacijah v Nemčiji, Avstriji in Švici, je v četrtek, 1. avgusta 2019, podpisala pogodbo o prevzemu poslovanja Adacte, ki je vezan na svetovanje, razvoj in uvajanje rešitev Microsoft Dynamics, Qlik in Cornerstone. V ozadju posla je nemški finančni sklad Deutsche Private Equity (DPE).

Več

Družba Adacta Holding, lastnik podjetja Adacta, vodilnega ponudnika rešitev Microsoft Dynamics in Qlik v Sloveniji in širši regiji Adriatic ter enega izmed vodilnih ponudnikov na področju razvoja lastnih rešitev za zavarovalnice v regiji srednje in vzhodne Evrope, je ustanovila novo podjetje Adacta Fintech ter bo v začetku septembra 2019 na novo ustanovljeno podjetje prenesla del poslovanja, vezan na razvoj lastnih rešitev za zavarovalnice in banke.

Več

Adacta je osvojila nagrado Microsoft Country Partner 2019 za Slovenijo.

Več

Zgodbe o uspehu

Študija primera | Interblock

Rešitev: ERP, BI | Produkti: Dynamics NAV, Qlik | Industrija: Manufacturing

In the world of gaming, Interblock is an established and distinctive brand, positioned among global leaders in terms of innovation and rapid development of new gaming products. Interblock has more than 25 years...

Poglej več

Študija primera | Marche

Rešitev: BI | Produkti: Qlik | Industrija: Manufacturing

In Slovenia, Marche Gostinstvo employs 197 people and is among the larger companies in the SMB segment. The management board in Slovenia with 2 members reports directly to the representative office in Switzerland....

Poglej več

Študija primera | Yumis

Rešitev: BI | Produkti: Qlik | Industrija: Manufacturing

Yumis is a company based in Niš with more than 25 years of history in the industry of production and distribution of food products. The company makes soups, spices, puddings, creams, teas, and...

Poglej več

Adactine reference s področja poslovne inteligence

10 let izkušenj in več kot 100 končanih BI projektov v regiji Adriatik pričajo o naših izkušnjah in dobrem delu. Poglejte si nekatere izmed naših referenc.

Naši partnerji

Spoznajte naše partnerje s pomočjo katerih razvijamo boljše poslovne rešitve.

Microsoft
Adacta je vodilni Microsoft Dynamics partner v regiji Adriatik in članica Microsoft President's...
Qlik
Qlik je ponudnik rešitev poslovne inteligence, QlikView in Qlik Sense. Qlik, podjetje ustanovljeno...
Coprorate Planner
Nabor orodij, ki omogoča razvoj inovativnih rešitev za operativno in strateško upravljanje ter...

Kontaktirajte nas

Potrebujete več informacij.

Kontakt