Power BI for Dynamics365
SPOZNAJ
POWER BI ZA DYNAMICS 365

Izkoristite skriti vir podatkov, ki vam ga omogočajo vnaprej pripravljena poročila za poslovno-informacijskega sistema Dynamics ERP ter analitika. Podatki pokrivajo vsa ključna področja vašega poslovanja – prodajo, obveznosti in terjatve, nabavo in zaloge. Predloge poročil Power BI QUICK vam nudijo popoln pregled nad vsemi pomembnimi informacijami v vašem podjetju.  

RAZIŠČITE PAKETE

Power BI ZA ERP DYNAMICS 365

Odprite vrata v skriti svet svojih podatkov ERP z orodjem Power BI za analizo in poročanje znotraj poslovno-informacijskega sistema Microsoft Dynamics.

Predloge POWER BI za hitro odločanje

Vaš sistem ERP Dynamics je izjemen vir informacij o vašem podjetju s številnimi neizkoriščenimi podatki. S predlogami Power BI za hitro odločanje si lahko zagotovite popoln pregled najpomembnejših delov podjetja.  

Izkušnje, ki smo jih pridobili v dveh desetletjih dela s sistemi ERP Microsoft Dynamics in svojimi strankami, nam omogočajo, da vemo, katere podatke in v kakšni obliki potrebujete v določenem trenutku. Razvili smo rešitev, ki je hitra, enostavna za uporabo in vsebuje bogat nabor podatkov v privlačni obliki. 

Če so vaše predloge Excel že oblikovane in napolnjene s podatki pomembnimi za vaše poslovanje, lahko z uvozom datoteke v Power BI odkrijete nove dimenzije poročil.


Želite videti Power BI v akciji? Oglejte si demonstracijo.

POROČILA POWER BI

Izbirate lahko med številnimi vnaprej pripravljenimi poročili, ki vsebujejo vaše najpomembnejše poslovne procese. Določite svoje ključne kazalnike uspešnosti (KPI), primerjajte rezultate med časovnimi obdobji in v kateremkoli trenutku pripravite analizo »what-if« brez čakanja na manjkajoče podatke vaših sodelavcev.

Analiza prodaje

 • Prodaja
 • Stranke
 • Izdelki
 • Prihodki
 • "What if"

Analiza terjatev in obveznosti

 • Terjatve
 • Obveznosti
 • Promet

Analiza nabave

 • Prodajalci
 • Izdelki

Analiza zalog

 • Prodaja izdelkov
 • Vrednost zalog
 • Promet
 • Rok trajanja zalog
 • Dodatne prilagojene analize

Paket po vaši meri

Potrebujete pomoč pri odločitvi, kateri paket je pravi za vas? Z veseljem vam bomo priskočili na pomoč. 


Basic undefined Proundefined Premiumundefined
Vrste poročil
Vrste poročil


Prodaja
Prodaja Basic

Premium

Pro

Terjatve in obveznosti
Terjatve in obveznosti Basic

Premium

Pro

Nabava in zaloge
Nabava in zaloge Basic
Premium
Pro

Poročila
Poročila 9 predpripravljenih poročil
15 predpripravljenih poročil
Po meri 
Število podatkov
Število podatkov do 5 milijonov do 10 milijonov do 15 milijonov
Število podjetij
Število podjetij1 do 3 do 5
Uvoz podatkov
Uvoz podatkov Predpripravljena Excel datoteka
Excel datoteka
Po meri
Število uporabnikov
Število uporabnikov Basic undefined 2-5
PRO USERS
Premium undefined 6-10
PRO USERS
Pro undefined 11-20 
PRO USERS
Prilagoditve
Prilagoditve Basic 5 MD Premium 10 MD Pro 20 MD

Power BI Poročila

Uporabniku prijazno in prilagojeno namizje zagotavlja enostavno razumevanje podatkov in njihovo primerjavo. Prepustite se izkušnji POWER BI.

Povezane vsebine

Preberite in poglejte več.

Na letošnjem dogodku za stranke in partnerje, Adacta Day 2019: Intelligent Business, smo odkrivali znane in neznane tehnologije ter njihov vpliv na bodočnost poslovanja podjetij in seveda vpliv na nas, ljudi, ki uporabljamo to tehnologijo.

Več

Skupina BE-terna, eden vodilnih evropskih integratorjev rešitev Microsoft in Infor, ki zaposluje 500 ljudi ter posluje na 12 lokacijah v Nemčiji, Avstriji in Švici, je v četrtek, 1. avgusta 2019, podpisala pogodbo o prevzemu poslovanja Adacte, ki je vezan na svetovanje, razvoj in uvajanje rešitev Microsoft Dynamics, Qlik in Cornerstone. V ozadju posla je nemški finančni sklad Deutsche Private Equity (DPE).

Več

Družba Adacta Holding, lastnik podjetja Adacta, vodilnega ponudnika rešitev Microsoft Dynamics in Qlik v Sloveniji in širši regiji Adriatic ter enega izmed vodilnih ponudnikov na področju razvoja lastnih rešitev za zavarovalnice v regiji srednje in vzhodne Evrope, je ustanovila novo podjetje Adacta Fintech ter bo v začetku septembra 2019 na novo ustanovljeno podjetje prenesla del poslovanja, vezan na razvoj lastnih rešitev za zavarovalnice in banke.

Več

Adacta je osvojila nagrado Microsoft Country Partner 2019 za Slovenijo.

Več

Adactine reference s področja poslovne inteligence

7 let izkušenj in več kot 75 končanih BI projektov v regiji Adriatik pričajo o naših izkušnjah in dobrem delu. Poglejte si nekatere izmed naših referenc.


Kontaktirajte nas

Potrebujete več informacij

Kontakt