AdInsure.CRM | CRM rešitev za zavarovalnice in zavarovalniško industrijo
CRM rešitev prilagojena zavarovalnicam
AdInsure.CRM

Povežite agente, klicni center in marketing. Spremljajte uspešnost vaših timov. Spremljajte stranko skozi posebno prilagojeni 360°pogled in prilagodite ponudbo njihovim potrebam in željam.

Več o tem

From policy-centric view
to customer centricity

Customer relationship management is all about putting your customers at the center of your business. For insurance companies this means a big shift from a policy- centric view to customer centricity. CRM solutions can help you make this shift more easily. They can help you fill a gap between sales, marketing, and customer service, increase employee productivity and efficiency, and transform your company into a customer-centric organization.

At Adacta we understand the insurance business. Our team of 200 insurance experts has 10 years of experiences implementing business solutions to help insurance companies improve their business. We used the Microsoft Dynamics CRM solution and our expertise in insurance to develop AdInsure.CRM – custom made CRM solution for the insurance industry.

Prednosti AdInsure.CRM

  • Povežite marketing, prodajo in oddelek odnosov s strankami ter izboljšajte njihovo učinkovitost
  • Spremljajte aktivnosti strank na vseh kanalih
  • Dostopajte do stranke skozi enoten, 360° pogled na stranko in prilagodite pogled glede na potrebe marketinga, prodaje ali oddelka odnosov s strankami
  • Upravljajte, kontrolirajte in merite ključne kazalnike uspeha za prodajo, marketing ali oddelek odnosov s strankami
  • Pridobite kontrolo nad upravljanjem stroškov: znižajte operativne stroške in optimizirajte resurse
  • Spremljajte customer retention na visoko konkurenčnem in vedno spreminjajočem se zavarovalniškem trgu
  • Pridobite fleksibilno rešitev, za različne poslovne modele (on-premises, cloud, hosting)
  • Bodite mobilni in zadržite kontrolo nad strankami in pregled nad svojim delom

AdInsure.CRM

AdInsure.CRM je posebno prilagojena CRM rešitev zaravoalniški industriji, z namenom boljšega obvladovanja strank in interakcij s stranko in povezovanja procesov preko celotne zavarovalnice. Zahvaljujoč konsolidiranim podatkom stranke na vseh kanalih, preko katere do stranke dostopa zavarovalnica in sinhroniziranih delovnih pravil, AdInsure.CRM izboljša produktivnost in učinkovitost prodaje, marketinga in oddelka odnosov s strankami in vam pomaga, da preusmerite vaše podjetje na podjetje orientirano na stranke.

Microsoft Partner

Adactine kompetence na področju implementacij Microsoft Dynamics CRM rešitev in na področju razvoja industrijsko specifičnih CRM rešitev, so priznane s strani Microsofta z "Silver CRM Microsoft‘s Partner" certifikatom za regijo Adriatik.

Adacta

25 let delovanja v IT industriji, mednarodno poslovanje, tim strokovnjakov, ki šteje 350 ljudi in več kot 400 končanih projektov, zavezanost k učenju in razvoju so argumenti za naše dobro delo. 10 let izkušenj na področju ravzoja in implementacij rešitev prilagojenih zavarovalniški industriji in več kot 200 IT in poslovnih strokovnjakov, ki sestavljajo Adactin "insurance dedicated team" predstavlja največji tim IT strokovnjakov v srednji in vzhodni Evropi. Know-how na področju zavarovalništva za življenja, neživljenjska in zdravstvena zavarovanja in naš produkt AdInsure, osnovna rešitev za zavarovalnice, so priznane s strani svetovalne hiše Celent.

7 modulov 
v eni rešitvi

3 osnovni moduli, dopolnjeni s 4 moduli, prilagojenimi potrebam zavarovalnic.

AdInsure.CRM funkcionalnosti

Bodite en korak pred konkurenco z enotinim, 360° pogledom na stranko in funkcionalnostmi, prilagojenimi zavarovalniškemu poslu.

macbook-screen-crm.png

Enoten, 360° pogled na stranko

Enoten, 360°pogled na stranko, prilagodljiv za prodajo, marketing in odnose s strankami.

Predlog naslednje aktivnosti

Agent na terenu ali v klicnem centru v vsakem trenutku ve, kaj je njegova naslednja aktivnost - poklicati stranko, obnoviti polico...

Scenarij pridobitve bivših strank

Za nerealizirane ponudbe je čas, da se znova konaktira stranko, tokrat z boljšo ponudbo. 

Centralizirana komunikacija

Ne glede na to, kdo je stranko kontaktiral - vsa komunikacija s stranko se nahaja na enem mestu in je v vsakem trenutku dostopna vsem, ki so s stranko v kontaktu.

Naslednja najboljša ponudba

Naslednja najboljša ponudba je sugestija konkretne aktivnosti z vnaprej definirami prioritetami in datumi zaključka.

Spremljanje odziva stranke

Kako zadovoljna je stranka s ponudbo, procesom sklepanja zavarovanja? Na enostaven način spremljajte zadovoljstvo stranke in izboljšajte svoje poslovanje in izboljšajte zadovoljstvo stranke.

adinsure-brochure-400.png

Brošura AdInsure.CRM

Poglejte, kaj pomeni spremljanje strankinih ključnih dogodkov v življenju in kako lahko to vpliva na sklepanje novih poslov. Poglejte primere spremljanja performančnosti marketinga in prodaje. 

Zakaj Microsoft Dynamics CRM

"Neodvisne analitične hiše in CRM publikacije prepoznavajo Microsoft Dynamics CRM kot liderja med CRM rešitvami, ki so danes na trgu. Microsoft Dynamics CRM rešitev ponuja številne funksionalnosti, ki jih je moč enostavno nagraditi, spremljanje stranke na tradicionalnih in digitalnih kanalih, dostopnost od vsepovsod in popolno integracijo z ostalimi Microsoft rešitvami, kot so Office, Power BI, Skype ali Sharepoint."

Tatjana Lukić, Microsoft, Regionalni Direktor, Microsoft Business Solutions - regija Adriatik, Balkan, Baltik & CIS

Povezane vsebine

Preberite in poglejte več.

17.10.2015 je v Aranđelovcu v Srbiji potekala že 3-ja IBTF konferenca, ki je na enem mestu združila zavarovalnice, relevantne inštitucije v zavarovalništvu ter ponudnike zavarovalniških storitev.

Več

Beograd | 30.9.2015 | Kako lahko zavarovalnice pridobijo z vpeljavo CRM rešitve? Predavatelji iz podjetij PwC, Microsoft, Adacta in zavarovalnice AXA so govorili o tem, kako lahko zavarovalnice izboljšajo uporabniško izkušnjo, povežejo prodajo, marketing in oddelek odnosov s strankami ter kako pomembno je, da v središče svojega poslovanja postavijo stranko. 

Več

Adacta je pred poletjem odprla novo pisarno v Brnu na Češkem. Po Sloveniji, Hrvaški, Srbiji, Moskvi in Cipru je to tako že šesta država, v kateri je prisotna Adacta. Ekipa Adactine pisarne na Češkem bo okrepila AdInsure ekipo, ki sedaj šteje že več kot 200 zaposlenih. 

Več

26.3.2015 | Moskva | Rusija
Na že 14. konferenci "IT in Insurance Industry", ki se  je odvijala v Moskvi, je Adacta predstavila svojo lastno rešitev za zavarovalnice  -  AdInsure. 

Več

Zgodbe o uspehu

Študija primera | Adria Airways

Rešitev: ERP, CRM | Produkti: Dynamics NAV, Dynamics CRM | Industrija: Transport & Logistics
Adria Airways, the Slovenian national airline,  opted for a difficult, but necessary project: renovation of business information system. In the first stage, the project was aimed at implementation of new, integrated business solution. The second...
Poglej več

Študija primera | Axa Osiguranje

Rešitev: CRM | Produkti: AdInsure.CRM | Industrija: Insurance
"AXA Osiguranje“ is a member of AXA Group, a global leader in the field of insurance. AXA Group is a worldwide leader in insurance and asset management, with 161,000 employees serving 103 million...
Poglej več

Študija primera | Delo

Rešitev: ERP, CRM, BI | Produkti: Dynamics AX, Dynamics CRM, Qlik | Industrija: Other
Delo, d. d. is a leading Slovenian publisher competing in a demanding market and facing new challenges to its business. The company responded by investing in its IT infrastructure and replacing manual processes and legacy solutions with a modern IT...
Poglej več

Adactine reference v zavarovalniški industriji

18 zavarovalnic v 9 državah uporablja Adactino znanje in Adactine rešitve za zavarovalnice.

Kontaktirajte nas

Potrebujete več informacij?

Kontakt