Adacta Slovenija

Pravno obvestilo

Avtorske pravice na internetni strani www.adacta.si so last podjetja Adacta d.o.o. in se v nobenem primeru ne morejo prepisovati, kopirati ali kako drugače razmnoževati v komercialne namene.

Vsebina spletne strani www.adacta.si je samo za informativne namene. Adacta d.o.o. si pridržuje pravico do nenapovedanih sprememb na spletni strani. Za morebitne napake se opravičujemo. Uporaba spletnega mesta je na lastno odgovornost. Adacta ne odgovarja za morebitno škodo, ki izhaja iz uporabe spletne strani (velja tudi za vsebine izven domen adacta.si), in ne nosi tudi nobene odgovornosti za nemoteno delovanje spletne strani.

Vsebina elektronskih sporočil je zaupne narave in je namenjena izključno prejemniku (-om). Nepooblaščena uporaba, razkritje ali kopiranje e-poštnega sporočila ali kateri koli njegovega dela, je prepovedana in je lahko nezakonita. Adacta ne prevzema odgovornosti, če e-poštno sporočilo ali njegova priloga vsebuje napako ali virus. Prosimo, pomislite na okolje, preden natisnete e-sporočilo.

Kontaktirajte nas

Potrebujete več informacij?

Kontakt