Adacta | Qlik Sense Tour 2016
Adactine novice
Adactine novice

Qlik Sense Tour 2016 | Beograd, 31.5.2016

Pridružite se nam na veliki Qlik Sense turneji 2016, ki bo v so-organizaciji podjetij Qlik in Adacta potekala v Beogradu 31. maja 2016. Na pol-dnevnem dogodku boste spoznali, kaj prinaša novi Qlik Sense, videli demonstracijo rešitve v živo s strani predstavnika podjetja Qlik ter slišali, kako Qlik tehnologija pomaga podjetju Alca trgovina do boljšega poslovanja. 

Velika Qlik Sense turneja bo letos potekala do maja do konca julija v kar 88 mestih po Evropi, Aziji in Severni Afriki in zahvaljujoč podjetju Adacta je ena izmed destinacij letos tudi Beograd. Udeleženci dogodka boste imeli priložnost, da spoznate najnovejše rešitve iz podjetja Qlik, Qlik Sense, Sense Qlik Enterprise in Qlik Sense Cloud.

Na letošnji turneji se nam bo pridružil arhitekt podjetja Qlik, ki bo iz prve roke predstavil najnovejšo BI platformo podjetja Qlik – Qlik Sense. Slišali in videli boste, zakaj je vizualna analitika ključ do uspeha vsakega sodobnega podjetja in kako lahko intuitivna in uporabniku prijazna poslovna inteligenca in analitika Qlik Sense pomaga vašim zaposlenim, da sami s pomočjo napredne vizalne analitike analizirajo podatke in iz njih pridobivajo dragocene informacije.

Primer iz prakse bo letos Alca trgovina, ki s pomočjo Qlik platforme dnevno analizira velike količine prodajnih podatkov ter na podlagi pridobljenih analiz izboljšuje svoje poslovanje.

Vabimo vas, da se nam pridružite v Beogradu.

Datum: torek, 31. maj, 2016
Čas: 9: 00-13: 00
Kraj: Hotel Holiday Inn, Španskih boraca 74, Novi Beograd

Agenda in registracija

Sodelovanje na dogodku je brezplačno po vnaprejšnji prijavi. Predavanja bodo potekala v angleškem in srbskem jeziku. 

Kontaktirajte nas

Potrebujete več informacij?

Kontakt