Microsoft President's Club 2016 | Veliko priznanje za Adacto
Adactine novice
Adactine novice

Prestižno priznanje »Microsoft President's Club« za Adacto

Adacta, vodilni Microsoft Dynamics partner v Sloveniji, na Hrvaškem in v Srbiji, je bila za svoje dosežke na področju razvoja in vpeljave naprednih rešitev iz družine Microsoft Dynamics (Dynamics AX, Dynamics NAV in Dynamics CRM), nagrajena z vstopom v prestižno skupnost Microsoft President's Club. 

Prestižno priznanje je bilo Adacti ter ostalim izbranim partnerjem, ki so vstopili v prestižni Microsoft President's Club, podeljeno na Microsoftovi svetovni partnerski konferenci WPC16, ki je letos potekala julija v Kanadi v Torontu, udeležilo pa se jo je kar 16.000 posameznikov iz 114 svetovnih držav. 

Kaj je Microsoft's President's Club

Microsoft President's Club združuje najboljših 5 odstotkov Microsoft partnerjev na svetu, ki svoje dosežke izkazujejo z uspešnimi vpeljavami in razvojem inovativnih rešitev za podjetja. Članstvo v klubu si pridobijo tista podjetja, ki izkazujejo zavezo doseganju zastavljenih ciljev in ustreznega zadovoljstva strank ter postavljanjem dobrih poslovnih praks na področjih razvoja in vpeljav poslovnih rešitev za podjetja. 

Kaj pravijo o prestižnem President's Club-u v Microsoftu

"Each year we recognise and honour Microsoft Dynamics partners from around the world for exemplary performance,” said Frank Holland, Corporate Vice President, Microsoft Business Solutions Sales & Partners. “The award-winning partners clearly demonstrate their dedication to their customers’ business success through their exceptional commitment and expertise. Microsoft is honored to recognise Adacta for their achievements this past year and for their dedication and support of Microsoft Dynamics applications."

Kaj Adacti prinaša članstvo v Microsoft President's Club

Adacta je z vstopom v prestižni klub vstopila v partnersko mrežo najboljših Microsoft partnerjev na svetu, ki imajo dostop do najnovejših Microsoftovih rešitev in možnost sodelovanja pri njihovem preizkušanju. Obenem se lahko povezujejo z ostalimi partnerji, izmenjujejo izkušnje in dobre prakse ter pridobivajo nove veščine. Hkrati članstvo v skupini Microsoft President's Club pomeni zavezo, da bodo partnerji še naprej stalno napredovali in razvijali inovativne poslovne rešitve. 

»Microsoftova nominacija Adacte med najboljših 5 odstotkov partnerjev Microsoft Dynamics na svetovni ravni pomeni veliko priznanje za dosedanje trdo delo vseh naših sodelavcev in hkrati zavezo, da se še bolj osredotočamo na naše stranke ter jim pomagamo izkoristiti velike potenciale novih tehnologij in sodobnih poslovnih rešitev.« mag. Aleš Zajc, član uprave, Adacta.

Seznam vseh Microsoft Dynamics partnerjev, ki so združeni v Microsoft President's Club. 

O Adacti

Adacta je vodilni partner Microsoft Dynamics v Sloveniji, na Hrvaškem in v Srbiji ter edini Microsoftov partner v regiji Adriatik s priznanim statusom Gold ERP in Gold CRM. Adacta je specializirana za področji prilagajanja in vpeljave rešitev Dynamics ERP (Dynamics NAV za majhna in srednje velika podjetja ter Dynamics AX za velika podjetja) in rešitev Dynamics CRM. Adacta je tudi Qlik Certified Partner in Solution Provider za celotno regijo Adriatik ter eden od vodilnih ponudnikov rešitev za zavarovalniško industrijo na območju Srednje in Vzhodne Evrope. Med izstopajočimi rešitvami so lokalizacijski paketi za Dynamics NAV in Dynamics AX za Slovenijo, Hrvaško in Srbijo, industrijske rešitve za ERP in CRM ter, v zadnjem času, razvoj na področju poslovnih rešitev v oblaku. 

Kontaktirajte nas

Potrebujete več informacij?

Kontakt