Adacta Slovenija
Adactine novice
Adactine novice

Na četrti letni konferenci Adacta Zagreb proslavila 15 let delovanja

Krešimir Mlinarić, direktor Adacte Zagreb, se je v uvodnem govoru zahvalil vsem strankam in zaposlenim, ki so z delom na številnih projektih, implementacijah Microsoft Dynamics ERP in Qlik rešitev, omogočili akumulacijo znanja in izkušenj ter popeljali Adacto med vodilna IT podjetja na Hrvaškem ter širše v regiji.

Številni sodelujoči so na okrogli mizi o pomembnosti kvalitetnega nadzora nad poslovanjem podjetja prisluhnili govornikom iz podjetij Altius svetovanje, Orbico grupe, DIV grupe in VMD Projekta. Sodelujoči so bili enotnega mnenja, da lahko s kontinuiranim nadzorom nad poslovanjem hitreje predvidijo in seveda tudi preprečijo težave.  

Josip Penavić, direktor prodaje Adacta Zagreb, je predstavil novo rešitev, Microsoft Dynamics NAV 2016, ki poleg ostalih naprednih funkcionalnosti prinaša tudi mobilno podporo in cloud integracijo.

Konferenca se je zaključila še z eno okroglo mizo, kjer so predstavniki hrvaških podjetij Span, PwC, Atlantic Grupe in Adacte govorili o tem, kako se IT rešitve spreminjajo iz robustnih v prilagodljive in kako se vloga IT-ja v podjetjih vse bolj in bolj povezuje z ostalimi funkcijami.

Poleg osrednjega dela, je konferenca obiskovalcem ponudila tudi poglobljene delavnice, kjer so predstavniki Adacte govorili o poslovni inteligenci in Qlik platformi, predstavili QlikSense, najbolj intuitivno orodje poslovne inteligence podjetja Qlik, ter primer implementacije orodja QlikView v podjetje Di Wagner. Dynamics del Adactine ekipe pa je prikazal demo rešitev Microsoft Dynamics NAV 2016 in primer iz prakse – implementacija Dynamics NAV rešitve v podjetju Recro d.d.

Kontaktirajte nas

Potrebujete več informacij?

Kontakt