Microsoftovi najboljši partnerji preteklega leta so Adacta, ADD, Comparex, SAOP in Si.mobil
Adactine novice
Adactine novice

Microsoftovi najboljši partnerji preteklega leta so Adacta, ADD, Comparex, SAOP in Si.mobil

V sredo, 28. septembra 2016 je Microsoft Slovenija priredil letno srečanje za nas, Microsoft partnerje. Na celodnevnem dogodku smo imeli partnerji priložnost slišati in govoriti predvsem o prihodnosti – rešitvah, ki bodo zaznamovale prihodnost poslovanja globalnih in seveda tudi slovenskih podjetij.

Največji poudarek razvoja poslovnih rešitev je seveda namenjen digitalni transformaciji in upravljanju ter poslovanju podjetij v oblaku. Poslovne rešitve v oblaku so v središču transformacije poslovanja podjetij, podjetja pa od rešitev v oblaku pričakujejo predvsem visoko stopnjo prilagodljivosti rešitev glede na njihove potrebe ter posledično fleksibilnost glede načina financiranja.

Tudi na Adacti se zavedamo velikega pomena poslovnih rešitev v oblaku. V svoj portfelj smo tako vključili orodja Office 365 za podjetja, trenutno pa veliko truda posvečamo integraciji različnih poslovnih rešitev v oblaku – poslovno informacijske rešitve - Dynamics NAV, sistema za upravljanje odnosov s strankami - CRM on-line, orodja za poslovno inteligenco – Power BI in orodij za povečevanje sodelovanja med zaposlenimi – Office 365.

Microsoft se zaveda velikega pomena sodelovanja s svojimi partnerji, saj smo partnerji tisti, ki pomagamo podjetjem izkoristiti potenciale Microsoftovih tehnologij. Del dogodka je tako bil tudi namenjen priznanju najboljših Microsoftovih partnerjev v Sloveniji – letos smo nagrade dobili podjetja Adacta, Add, Comparex , SAOP in Si.mobil. Microsoft pa je v svojem sporočilu za javnost zapisal o najuspešnejših partnerjih tako:

»Najuspešnejši so tisti, ki razumejo potrebe in možnosti na trgu ter se uspešno prilagajajo novim razmeram oziroma izkoriščajo potencial novih priložnosti.»

Kontaktirajte nas

Potrebujete več informacij?

Kontakt