WPC16 | Microsoftova svetovna partnerska konferenca | Toronto, Kanada, 2016
Adactine novice
Adactine novice

Microsoftova partnerska konferenca #WPC16 – ključni poudarki

Med ključnimi poudarki 14. konference, ki jo Microsoft organizira za svoje partnerje in se je letos julija odvijala v kanadskem Torontu (WPC16), so bili digitalna transformacija in razvoj na področju integracije poslovnih rešitev za podjetja ter predstavitev razvoja na področju poslovnih rešitev v oblaku.  

Adacta na Microsoftovi svetovni partnerski konferenci WPC 2016

Med 16.000 udeleženci iz 114 držav so bili kot vsako leto doslej tudi predstavniki Adacte. Tokrat so se dogodka udeležili predstavniki iz Adacte Hrvaška: Krešimir Mlinarič, direktor, Adacta Zagreb; Josip Penavić, vodja prodaje, Adacta Zagreb in Marko Kolega, vodja Dynamics NAV oddelka, Adacta Zagreb. Kot ostali Microsoft partnerji iz celega sveta so tudi oni bili navdušeni nad dogodkom, za katerega pravijo da je bil letos nekaj posebnega tako po predstavitvi kot po vsebini.

»Letošnji dogodek za Microsoftove partnerje je res bil spektakularen in zanimiv. Microsoft je prikazal nove dosežke na zelo privlačen način in partnerji smo bili navdušeni tako nad samo vizualno predstavitvijo kot tudi nad novostmi, ki jih je Microsoft delil s svojimi partnerji. Za nas, partnerje za rešitve Microsoft Dynamics, je bila še posebej zanimiva predstavitev nove poslovne rešitve za podjetja v oblaku, Dynamics 365, ki jo Microsoft namerava na našem trgu predstaviti v letu 2018.

Letošnja svetovna partnerska konferenca pa je bila nekaj posebnega za nas, predstavnike Adacte, saj smo se že drugič v zgodovini podjetja uvrstili med najboljše Microsoftove partnerje na svetu in postali člani prestižnega kluba Microsoft President’s Club, ki združuje najboljših 5 % partnerjev iz vsega sveta.«

Josip Penavić, Krešimir Mlinarić in Marko Kolega, vsi Adacta Zagreb, na svečani podelitvi priznanja Microsoft’s Presidents Club za Adacto in ostale najboljše Microsoft partnerje iz celega sveta, ki je potekala na WPC 2016 v Casa Loma, Toronto.

Satya Nadella o digitalni transformaciji, Dynamics 365 in platformi AppSource

Glavni govornik na letošnji konferenci je bil Satya Nadella, CEO, ki je v svojem otvoritvenem govoru govoril večinoma o digitalni transformaciji in trudu in dosežkih Microsofta na področju inovativnih rešitev za podjetja. Satya je govoril o Dynamics 365 rešitvi za podjetja v oblaku in platformi AppSource, kar pove zelo veliko o tem, kako pomembna sta za Microsoft integracija različnih poslovnih rešitev in razvoj poslovnih rešitev v oblaku.

Uvodni govor Satye Nadella na WPC16:

Kontaktirajte nas

Potrebujete več informacij?

Kontakt