Adacta Slovenija
Adactine novice
Adactine novice

Microsoft Dynamics NAV 2016

Že na svetovni partnerski konferenci WPC 2015, ki se je odvijala julija v Orlandu na Floridi, je Microsoft svojim partnerjem razkril novosti, ki jih prinaša poslovna rešitev namenjena majhnim in srednje-velikim podjetjem, takrat še pod delovnim imenom Corfu. Le 3 mesece kasneje lahko Microsoftovi partnerji svojim strankam ponudimo uradno verzijo - Microsoft Dynamics NAV 2016. 

Kaj prinaša novi Microsoft Dynamics NAV 2016?

Dostop od kjerkoli in kadarkoli

Enoten izgled rešitve na vseh napravah omogoča, da imajo uporabniki, ki so na terenu ali na oddaljenih lokacijah, dostop do vseh relevantnih podatkov. Web klient, ki je primarno namenjen občasnim uporabnikom Dynamics NAV, ima v novi verziji več kot 50 izboljšav. Oglejte si kratki video in spoznajte, katere izboljšave prinaša Dynamics NAV 2016 web klient. Za uporabnike, ki so pogosto na potovanjih ali opravljajo delo zunaj pisarne, pa je sedaj na voljo izboljšana mobilna podpora – vse funkcionalnosti, ki so dostopne uporabnikom v osnovnem desktop sistemu, so po vnaprejšnji konfiguraciji dostopne uporabnikom na tablicah in pametnih telefonih. Podprte so naprave, ki tečejo na iOS, Android, Windows Phone in Windows operacijskih sistemih.

Enostavna integracija z Office 365

Elektronska pošta, koledar in datoteke iz Office 365 se enostavno povezujejo s podatki, poročili in poslovnimi procesi v Dynamics NAV 2016 - funkcionalnost, ki je ne omogoča noben drugi ERP sistem. Konsistentna uporabniška izkušnja na vseh napravah ter prijazen in uporabniku znan Microsoftov vmesnik omogočata hitro prilagoditev in s tem skrajšan čas navajanja uporabnikov na novi sistem.

Azure SQL

Azure SQL baza podatkov je relacijska baza podatkov, ki temelji na Microsoft SQL serverju in omogoča  enostavno migracijo baze z »on-premise« serverja v Azure SQL server. Azure SQL omgoča enostavno integracijo z aplikacijskim serverjem ter s tem omogoča dostop uporabnikov do Dynamics NAV 2016.

Direktna povezava z Dynamics CRM

Hitra in »native« integracija Dynamics NAV 2016 in Dynamics CRM vam omogoča dostopnost vseh podatkov iz Dynamics CRM-ja (poslovne priložnosti, pogodbe, statusi) v Dynamics NAV-u in obratno - vsi podaki o naročilih, računih in stanju na računih, zapisani v NAV-u, so vidni v CRM-ju. S povezovanjem Dynamics NAV in Dynamics CRM rešitev lahko učinkovito peljete stranko skozi t.i. "lead-to-cash" proces - od poslovne priložnosti v CRM-ju preko sklenitve pogodbe in vodenja poslovanja s stranko v NAV-u do celovite in enotne obravnave stranke v obeh sistemih brez potrebnega podvajanja podatkov in z enostavno navigacijo med obema sistemoma.

Direktna povezava s Power BI

Dynamics NAV 2016 omogoča integracijo s Power BI aplikacijo, vključno z osveževanjem podatkov. Funkcionalnost, ki v prejšnjih verzijah NAV ni bila na voljo. 

Workflow

Velika novost v novi NAV rešitvi - številne možnosti avtomatizacije standardnih ERP procesov: obveščanje, odobritve, omejitve in definiranje korakov v procesu. Kreiranje workflow-ov je uporabnikom omogočeno na enostaven način preko standardnega vmesnika, vse funkcionalnosti workflow-a pa so dostopne tudi na mobilni verziji. 

Grupiranje uporabnikov znotraj Dynamics NAV 2016

Novi NAV 2016 omogoča konfiguriranje uporabniških skupin s podobnimi omejitvami oz. pravicami dostopa do posameznih funkcionalnosti sistema.

Microsoft Dynamics NAV 2016 lokalizacija za Slovenijo, Hrvaško in Srbijo

Tako kot za prejšnje verzije Microsoft Dynamics NAV rešitev, smo tudi za Microsoft Dynamics NAV 2016 na Adacti pripravili lokalizacijo za Slovenijo, Hrvaško in Srbijo. Lokalizacija Dynamics NAV rešitev je priznana s strani Microsofta s CfMD certifikatom (Certified for Microsoft Dynamics). Lokalizacijski paket omogoča, da je rešitev Dynamics NAV skladna z zakonodajo in regulativo poslovnega okolja, v katerem vaše podjetje deluje in da pohitri proces implementacije rešitve.

Želite izvedeti več? Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo predstavili možnosti nadgradnje vaše obstoječe Dynamics NAV rešitve, integracije Dynamics NAV in CRM rešitev in funkcionalnosti osnovne rešitve in lokalizacijskega paketa Dynamics NAV 2016.

Kontaktirajte nas

Potrebujete več informacij?

Kontakt