Adacta Slovenija
Adactine novice
Adactine novice

Kaj vodstvo pričakuje od kontrolerjev v prihodnosti - 18. Adriatic kontroling konferenca

Svet financ je prepleten s številnimi izzivi, ki jih podjetja naslavljajo na različne načine. Skupni imenovalec vseh tistih podjetij, ki uspevajo zagotavljati rast in razvoj na dolgi rok, je brez dvoma, tudi, zavedanje pomena finančnega kontrolinga.

Adacta bo tudi letos del 18. Adriatic Kontroling konference, ki bo od 25. do 26. aprila potekala v Parku Postojnska jama. Na predavanju "Kakšna pričakovanja ima management do kontrolerjev dandanes in kaj se pričakuje od njih v bodoče" bo Matej Kosmrlj, izvršni direktor Euro Plus (NiceLabel)  predstavil, kako se je področje kontrolinga razvijalo v njihovem podjetju in kakšen doprinost ima pri tem moderna rešitev za poslovno inteligenco.

Z rešitvijo poslovnega obveščanja (BI) za finančni kontroling in poročanje podjetju omogočimo, da poveže različne vire pomembnih poslovnih podatkov ter pridobi vpogled v informacije, ki odločajo o prihodnosti podjetja. Natančen pregled nad pomembnimi poslovnimi podatki na enem mestu podjetjem omogoči, da se namesto s konsolidacijo podatkov ter pripravo in predstavitvijo poročil ukvarjajo s pomembnimi poslovnimi odločitvami

Več od dogodku.  

Na dogodku vam bosta za vsa vaša vprašanja na voljo Adactina strokovnjaka za finančni kontroling:

Kontaktirajte nas

Potrebujete več informacij?

Kontakt