Implementacija Cornerstone OnDemand sistema v Adacti
Adactine novice
Adactine novice

Implementacija Cornerstone OnDemand rešitve v Adacti

Vloga kadrovske službe se v sodobnih časih spreminja – strokovnjaki niso več odgovorni le za skrb za zaposlene, temveč morajo biti pripravljeni opravljati tudi dela na drugih področjih (trženje, oblikovanje, logistika itd.), preko katerih so lahko na trgu kadra bolj konkurenčni in dosežejo širše občinstvo morebitnih delojemalcev.

Kot večina podjetij se tudi Adacta sooča z »Vojno za talent«. Ta izraz kaže na spremembo v dojemanju kadra v smeri »boja« za pridobivanje in ohranjanje najboljših in najbolj usposobljenih ljudi za določeno delovno mesto. Izraz upravljanje talentov se je razvil prav v sklopu te vojne za talente in predstavlja tisti del kadrovskega dela, ki se ukvarja z zaposlovanjem najboljših kadrov za specifično delovno mesto, aktivnim ravnanjem s talentiranimi zaposlenimi in zadržanjem najboljših v organizaciji. Adacta te izzive rešuje z vpeljavo rešitve Cornerstone OnDemand, ki deluje v oblaku in podjetjem omogoča uporabo naprednih funkcij za prepoznavanje novih in upravljanje obstoječih talentov.

V članku Andreja Kožića boste izvedeli več o funkcijah rešitve Cornerstone OnDemand, možnih načinih vpeljave sistema v delovno okolje in prednostih, ki jih implementiran sistem prinaša za posameznika.

Kontaktirajte nas

Potrebujete več informacij?

Kontakt