Adacta Slovenija
Adactine novice
Adactine novice

Dogodek: Qlik Sense Tour 2017 :: 7.6. v Ljubljani

Vabljeni, da se nam pridružite se veliki turneji Qlik Sense Tour 2017, ki poteka od konca maja do junija v 55 mestih po Evropi. Turneja Qlik Sense bo letos obiskala tudi Slovenijo - v Ljubljani se nam na brezplačnem dogodku Qlik Sense pridružite v sredo, 7. 6. 2017 v hotelu Austria Trend.

Kaj prinaša dogodek?

Na dogodku boste imeli priložnost slišati mednarodnega strokovnjaka iz podjetja Qlik, videti konkretne primere iz prakse - uporabo rešitve Qlik Sense v slovenskih podjetjih ter na praktični delavnici imeli možnost sami preizkusiti aplikacijo Qlik Sense Cloud.

Prijava

Agenda

1. Naj vaši podatki spregovorijo: Trendi, ki povezujejo ljudi, podatke in ideje (Marius Stoica, mednarodni Qlik strokovnjak)

Predstavitev bo ponudila vpogled v trende na področju sodobne poslovne analitike. Demonstracijska predstavitev najnovejših funkcionalnosti platforme Qlik Sense Cloud vam bo omogočila spoznati, kako lahko s pomočjo analitike Qlik Sense v svojem podjetju izkoristite podatke, oblikujete aplikacije, prirejene potrebam posameznega uporabnika, in povežete različne uporabnike, da skupaj oblikujejo interaktivna poročila in sodelujejo. Skozi konkretne primere uporabe rešitve Qlik Sense v podjetjih se boste sami prepričali, zakaj je Qlik že sedmo leto zapored ena izmed vodilnih platform za poslovno inteligenco in analitiko.

2. Primer iz prakse: Uporaba Qlik Sense v slovenskem proizvodnem podjetju (Jožef Režek, Vodja financ in računovodstva, Tiskarna Novo Mesto)

3. Primer iz prakse: Qlik Sense kot pomoč pri naprednem prodajnem kontrolingu (Aleksander Sinkovič Jurca, Vodja financ in kontrolinga, Marche Gostinstvo)

Več kot 40.000 podjetij po svetu s pomočjo platforme Qlik optimizira stroške, oblikuje strankam prilagojeno ponudbo, odkriva nove poslovne priložnosti, nadzoruje poslovanje, zmanjšuje tveganje in povečuje učinkovitost zaposlenih. Med njimi je vsako leto tudi vse več podjetij iz Slovenije. Kako slovensko podjetje uporablja Qlik Sense in kaj ta prinaša njihovemu poslovanju, boste slišali iz ust predstavnikov slovenskih podjetij Tiskarna Novo Mesto in Marche Gostinstvo. 

3. Praktična delavnica uporabe Qlik Sense Cloud (opcijsko)*

Če vas zanima, kako lahko sami uporabite Qlik Sense na svojih podatkih, smo za vas pripravili praktično delavnico. Adactini strokovnjaki za rešitve Qlik vas bodo korak za korakom vodili skozi praktično uporabo rešitve Qlik Sense – skupaj boste oblikovali interaktivne nadzorne plošče, pripravili poročila, ki ustrezajo vašemu delu, in videli, kako lahko svoja spoznanja na enostaven način delite s svojimi sodelavci.

*Za sodelovanje na delavnici se morate prijaviti. Udeležba je tako na delavnici kot na dogodku brezplačna, za delavnico boste pa potrebovali svoj prenosni računalnik.

Vabljeni, da se nam pridružite se v Ljubljani, Zagrebu in Beogradu. Preverite datume in se prijavite preko spletnega obrazca.

Qlik Sense Tour Ljubljana

Prijava

Qlik Sense Tour Zagreb

Prijava

Qlik Sense Tour Beograd

Prijava

Za vse dodatne informacije glede dogodka smo dosegljivi na naslovu info@adacta.si ali na telefonski številki 01 548 38 00. 

Kontaktirajte nas

Potrebujete več informacij?

Kontakt