Digitalna transformacija :: Kakšni bodo poslovni modeli v prihodnosti?
Adactine novice
Adactine novice

Digitalna transformacija - kakšni bodo poslovni modeli prihodnosti?

10. strateška konferenca o trgovini :: Sreda, 19. oktobra 2016, Brdo pri Kranju. 

Trgovinska zbornica Slovenije v sodelovanju z Ekonomsko fakulteto Univerze v Ljubljani organizira 10. Strateško konferenco o trgovini. Tokratna konferenca bo namenjena obvladovanju podatkov za optimiziranje procesov vzdolž celotne oskrbne verige in krepitev zvestobe kupcev preko njihovega aktivnega vključevanja v trženjske procese.

10. strateško konferenco bodo odprli:

  • mag. Mariča LAH, predsednica TZS,
  • prof. dr. Metka TEKAVČIČ, dekanja, Ekonomska fakulteta v Ljubljani,
  • predsednik Vlade republike Slovenije, dr. Miro CERAR.

Gosti na konferenci bodo ugledni domači in tuji predstavniki podjetij ter institucij, ki so neposredno vpleteni v sodobne procese transformacije trgovinske panoge. Sodelovali bodo predstavniki podjetij, kot so Tesco, SAP, Hervis, Mercator, Spar Slovenija, Droga Kolinska, Alternativa Sport, Optiprint, Ceneje, Valicon, Salus Veletrgovina in Adacta

Prvi del konference bo namenjen razpravi o tem, kakšni so vzvodi ustvarjanja konkurenčne prednosti v obdobju transformacije poslovnega in nakupnega okolja, kjer bosta ključna govorca predstavnika podjetja Tesco in SAP.

Kako lahko podjetja izkoristijo svoje podatke za sprejemanje bolj optimiziranih poslovnih odločitev? Svoje izkušnje iz prakse bodo delili:

  • Zenel BATAGELJ, partner v podjetju Valicon d.o.o.,
  • Miha LAVRIČ, direktor, Salus Veletrgovina d.o.o.
  • Anže MIS, vodja BI oddelka, Adacta d.o.o.
  • Marko JURJEVEC, Adacta d.o.o.

Po kosilu bo okrogla miza gostila direktorje in člane uprave podjetij, ki delujejo v trgovinski panogi. Skupaj bodo skušali najti odgovor na dilemo »Spreminjanje poslovnih modelov v trgovini: med vrhunsko poslovno analitiko in osebnim odnosom«.

Vabljeni k udeležbi.

Registracija

Kontaktirajte nas

Potrebujete več informacij?

Kontakt