Business Central SaaS – Najboljša ERP-rešitev v oblaku za mala in srednje velika podjetja je sedaj na voljo tudi v Sloveniji!
Adactine novice
Adactine novice

Business Central SaaS – Najboljša ERP-rešitev v oblaku za mala in srednje velika podjetja je sedaj na voljo tudi v Sloveniji!

Z veseljem sporočamo, da je Microsoft Dynamics 365 Business Central SaaS sedaj na voljo tudi v Sloveniji! Kljub temu, da je ERP-rešitev za mala in srednja podjetja na slovenskem trgu na voljo šele od letošnjega leta, se lahko pohvalimo, da smo prve uporabnike različice SaaS v Srbiji pozdravili že v začetku lanskega leta. Sedaj smo pripravljeni, da na izjemno ERP-rešitev v oblaku popeljemo tudi stranke v Sloveniji in na Hrvaškem.

Z možnostjo vpeljave rešitve tako v oblaku kot tudi na lokaciji je Business Central pripravljen, da prevzame trg malih in srednje velikih podjetij in postane najhitreje rastoča ERP-rešitev za mala in srednje velika podjetja po vsem svetu.  

KAJ JE MICROSOFT DYNAMICS 365 BUSINESS CENTRAL?

Microsoft Dynamics 365 Business Central je najsodobnejša poslovna rešitev, ki poslovne procese podjetja in njihove zaposlene povezuje učinkovito kot še nikoli. Omogoča hitro ter enostavno upravljanje procesov financ, prodaje in storitev z učinkovitim pregledom nad poslovanjem

S povezavo z orodji Office 365 in Microsoft Teams vaše podjetje postane bolj prilagodljivo in pripravljeno na reševanje izzivov sedanjosti in prihodnosti.

undefined

Do vseh pomembnih podatkov lahko z odjemalcem Outlook dostopate tudi, ko ste na poti


BUSINESS CENTRAL SAAS – Sodobna Microsoftova rešitev v oblaku za mala in srednje velika podjetja

Business Central je primeren za mala in srednje velika podjetja, ki potrebujejo ERP-rešitev v oblaku z zelo kratkim časom vpeljave in za svoje poslovanje uporabljajo enostavne standardizirane procese. Za podjetja, ki se najdejo v opisu, je nova rešitev Business Central enostavna odločitev.

KDAJ JE BUSINESS CENTRAL SAAS PRAVA IZBIRA?

 • Če ste prerasli svojo obstoječo ERP-rešitev ali iščete prvo ERP-rešitev.
 • Pripravljeni ste na celovit prehod v oblak.
 • Za poslovanje potrebujete takojšnjo uporabnost funkcionalnosti rešitve.
 • Ne sprejemate kompromisov s povprečno ponudbo na trgu.
 • Vaše podjetje nima lastnega oddelka za informacijske tehnologije in ne želite zaposlovati samo zaradi začetnih potreb pri vpeljavi. 

OBLAČNA REŠITEV, KI KLJUB NIZKI CENI KJERKOLI IN KADARKOLI OMOGOČA DOSTOP DO VSEH PODATKOV Z MOBILNIM TELEFONOM

Skupaj z Microsoftovo tehnologijo uporabnik dobi zagotovljeno varnost na najvišji ravni, samodejne posodobitve brez dodatnih stroškov in skrb za stalne varnostne kopije (back-up) vaših podatkov skupaj z možnostjo razširitve funkcionalnosti rešitve skladno z rastjo vašega podjetja, kar omogočajo dodatki v trgovini Microsoft AppSource.

Zaradi samodejnih posodobitev ima uporabnik vedno na voljo najnovejšo različico programske opreme.

Svoje delo boste lahko nemoteno opravljali kjerkoli in na katerikoli napravi. Poslovne podatke lahko tako preverjate kar na telefonu, uporabljate rešitve, kot je Office 365, pregledujete poročila in kazalnike uspešnosti, skrbite za prodajo, pripravo ponudb in računov in nadzirate poteka projektov ter preverjate zaloge

Poleg vsega je vašemu sodobnemu poslovanju prilagojen tudi cenovni model plačila po porabi, ki vam omogoča, da plačate samo za dejansko uporabljene storitve. Število uporabnikov lahko prilagajte enostavno in kadarkoli, ravno tako jih lahko tudi odstranjujete, kar zagotavlja velik stroškovni prihranek predvsem pri podjetjih s sezonskim delom. 

VEČ INFORMACIJ

Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja in vam pripravili prilagojeno ponudbo s ceno, ki bo odgovorila na vaša vprašanja.  

KAJ JE BUSINESS CENTRAL?

 • Business Central je rešitev za upravljanje poslovanja podjetja, primerna za mala in srednja velika podjetja, ki si želijo funkcionalnosti sodobnega ERP-sistema.
 • Rešitev na enem mestu združuje procese vašega podjetja, finance, poslovanje, prodajo in marketing z možnostmi dodatnih integracij (plačilne liste, bančne aplikacije, povezave z vmesniki API).
 • Ne da bi morali zapustiti okolje Outlook lahko popravite ponudbo, izdate račun, dodate nove stranke, obdelujete naročila in še mnogo več.
 • Rešitev zagotavlja nadstandardno samodejno varnost z enostavnim ustvarjanjem delovnih procesov in beleženjem revizijskih sledi.Rešitev omogoča celostni pregled nad vašim poslovanjem ter možnost uporabe orodja za pripravo poročil, prilagojenih delovnim mestom.
 • Z rešitvijo Business Central se lahko osredotočite na izboljševanje storitev za vaše stranke, saj ne izgubljate več časa na zamudnih procesih, sestavljenih iz več korakov.
 • Rešitev poskrbi, da so vaše zaloge vedno optimalne, in predvidi, kje bo kmalu potrebna dopolnitev.

Več: Microsoft Dynamics 365 Business Central

Kontaktirajte nas

Potrebujete več informacij?

Kontakt