Adacta | Banking.CRM - CRM rešitev prilagojena poslovanju bank
Adactine novice
Adactine novice

Banking.CRM | CRM rešitev za banke

Kako povečati zadovoljstvo strank z bančnimi storitvami? Kako pripraviti ponudbo, ki je prilagojena potrebam posamezne stranke? Kako povezati prodajo, marketing in oddelek odnosov s strankami ter izboljšati uporabniško izkušnjo?

Banking.CRM je posebno prilagojena CRM rešitev za banke, ki temelji na Microsoft Dynamics CRM platformi in ki je prilagojena specifikam bančnih poslovnih procesov. Microsoft Dynamics CRM platforma omogoča, da banke dobijo preverjeno, fleksibilno in dinamično platformo, ki jo uporabljajo številne finančne institucije po svetu. Dodatno razviti moduli in funkcionalnosti, ki ustrezajo specifikam bank pa omogočajo, da banke z Banking.CRM rešitvijo dobijo točno to, kar potrebujejo.

Poglejte si Banking.CRM rešitev, osnovne module in funkcionalnosti. Spoznajte, zakaj je poznavanje življenjskega cikla stranke pomembno in kako lahko spremljanje življenjskega cikla omogoča, da optimizirate kanale, pripravite ponudbo, ki jo stranka potrebuje ter izboljšate zadovoljstvo svojih strank. 

Več o tem

Kontaktirajte nas

Potrebujete več informacij?

Kontakt