Adacta Slovenija
Adactine novice
Adactine novice

Lokalizacija za Dynamics NAV

Dynamics NAV rešitev, prilagojena zakonodaji in poslovnim praksam držav v regiji Adriatik, uradno priznana in certificirana s strani Microsoft-a.

Lokalizacija predstavlja množico koristnih modulov in funkcionalnosti, ki so razviti tako, da pokrivajo specifičnosti v zakonodaji in poslovni praksi držav v regiji Adriatik. Lokalizacija poleg navedenih funkcionalnosti vključuje tudi prevod Microsoft Dynamics NAV rešitve v srbski, slovenski in hrvaški jezik.

Adacta je za lokalizacijo pridobila CfMD certifikat, ki dokazuje, da je rešitev izpolnila najvišje standarde postavljene s strani Microsoft-a in da lahko lokalizacija od sedaj nosi prestižno oznako „Certified for Microsoft Dynamics“.

“Lokalizacija za Microsoft Dynamics NAV v Adriatic regiji” zajema serijo koristnih modulov, ki v popolnosti podpirajo zakonske regulative Slovenije, Srbije in Hrvaške. Poleg tega nadgrajuje in dopolnjuje rešitev Dynamics NAV 2013, Dynamics NAV 2015 in Dynamics NAV 2016 z dodatnimi funkcionalnostmi, ki jih razdelimo v 8 kategorij: administracija, finance, glavna knjiga, zaloge, proizvodnja, poročanje, prodaja in nabava ter davek na dodano vrednost.

Microsoft Dynamics NAV lokalizacija za regijo Adriatik - funkcionalnosti

Kontaktirajte nas

Potrebujete več informacij?

Kontakt