Adacta Slovenija
Adactine novice
Adactine novice

Adacta se bo pridružila 36 milijonom uporabnikom rešitve Cornerstone OnDemand

Vloga kadrovskih služb se spreminja. Strokovnjaki na področju kadrovanja morajo biti sedaj med drugim tudi strokovnjaki za trženje, oblikovalci, poznavalci na področju povpraševanja in ponudbe ter še mnogo več. Kot večina podjetji na trgu (zlasti v naši panogi) se tudi Adacta sooča z vojno za talente.

Vojna za talente ne pomeni samo, da moraš izstopati na trgu številnih delodajalcev, ampak vključuje tudi skrb za obstoječe zaposlene z namenom čim manjšega osipa. Ker želimo svojim zaposlenim nuditi najboljše delovno okolje za razvoj poklicne poti, smo se v podjetju Adacta odločili za vpeljavo sistema Cornerstone OnDemand Talent Management.

V naslednjih nekaj mesecih bodo naši zaposleni v 5 različnih državah dobili dostop do spletnega programa, ki ga je Gartner ocenil kot vodilno rešitev na področju rešitev za upravljanje talentov.

Kaj v podjetju Adacta pričakujemo z vpeljavo rešitve CornerStone Talent Management

Glavni izziv kadrovskih služb prihodnosti je skrb za kakovosten odnos med delodajalcem in zaposlenimi. Podjetje lahko kakovost odnosov med podjetjem in zaposlenimi izboljša v smislu močnejših in dolgotrajnejših odnosov, v katerih se delodajalec izkaže kot zaupanja vreden partner pri razvoju osebne poklicne poti. V preteklih letih je bilo na področju kadrovanja opravljenih veliko raziskav, kako pri doseganju poslovnih ciljev skrbeti tudi za interno kulturo podjetja. Podjetja, ki želijo doseči oba cilja se morajo osredotočiti na tehnologijo, in sicer kako uporabiti tehnologijo z namenom iskanja novih zaposlenih, povezovanja zaposlenih in spodbujanja zaposlenih k doseganju osebnih ciljev in ciljev podjetja.

Ustrezna programska rešitev je ključ do uspeha. S pomočjo avtomatizacije prihrani dragoceni čas vodstva in kadrovskega oddelka, hkrati pa nudi pomoč pri procesih upravljanja človeških virov v fazah iskanja novih zaposlenih, uvajanja, načrtovanja financ in sprejemanja odločitev. Leta je veljalo, da programska oprema za upravljanje človeških virov služi kot pomoč pri vsakodnevnih administrativnih opravilih, vendar se bo v prihodnosti tehnologija osredotočala predvsem na zaposlene kot posameznike in njihov življenjski cikel v podjetju. CornerStone OnDemand je vrhunska programska oprema, ki nam bo na področju kadrovanja pomagala, da bomo storilni in usmerjeni k zaposlenim.

Svetlana Savić,  vodja kadrovskega oddelka, Adacta Beograd

V podjetju Adacta se veselimo, da bomo med prvimi v regiji uresničili potencial zaposlenih s pomočjo tehnološke rešitve za upravljanje talentov.

Več o strateškem sodelovanju med Adacto in podjetjem Cornerstone si lahko preberete tukaj.


Kontaktirajte nas

Potrebujete več informacij?

Kontakt