Adacta | Gold Microsoft CRM Partner za Slovenijo, Hrvaško, Srbijo in BIH
Adactine novice
Adactine novice

Adacta postala Gold CRM Microsoft Partner

Čestitamo Adactini CRM ekipi za trdo delo in številne uspešne implementacije Dynamics CRM rešitev v Sloveniji, na Hrvaškem in v Srbiji, s čimer so izkazali najvišjo raven usposobljenosti pri razvoju in implementaciji Microsoft Dynamics CRM rešitev ter se uvrstili med Microsoft Gold CRM partnerje. "Gold certifikat pomeni, da partner izkazuje najvišje kompetence na področju uvajanja določenih rešitev podjetja Microsoft", so v izjavi zapisali predstavniki Microsofta.

Da bi dosegli status Gold CRM partnerja, je morala Adactina CRM ekipa uspešno zaključiti več zahtevnih CRM projektov z uporabo najnovejše Dynamics CRM platforme. Hkrati mora ekipa izkazati znanje o obvladovanju Microsoftovih tehnologij in imeti ustrezno število izkušenih ter s strani Microsofta certificiranih strokovnjakov.

"Gold CRM certifikat predstavlja zagotovilo, da imamo ustrezne kompetence na področju razvoja in implementacij Dynamics CRM rešitev, usposobljene in certificirane Microsoft razvijalce in svetovalce ter močno bazo referenc ter s tem izkušnje potrebne za razvoj CRM rešitev, ki ustrezajo potrebam posameznega poslovnega okolja in industrije, v kateri podjetje deluje," je pojasnil Blaž Strle, vodja regionalnega CRM oddelka na Adacti. "Našim strankam Gold CRM kompetenca pomeni jasen znak naše zavezanosti, da uporabljamo najnovejšo in najboljšo tehnologijo, ki je na voljo pri Microsoftu, pa tudi zagotovilo, da je investicija podjetij v Dynamics CRM rešitev in v Adacto kot ponudnika rešitev, varna."

Z Gold CRM certifikatom Microsoft priznava Adacti praktične izkušnje pridobljene pri razvoju Dynamics CRM rešitev, zavezanost k učenju in razvoju ter uspešnost pri implementaciji Dynamics CRM rešitev v podjetja v Sloveniji, na Hrvaškem, v Srbiji, Romuniji in Rusiji.

Poglejte si Adactine CRM reference.

Kontaktirajte nas

Potrebujete več informacij?

Kontakt