Adacta online event: The new beginning
Adactine novice
Adactine novice

Adacta online event: The new beginning

Pridružite se nam 29. aprila 2020 na on-line dogodku, na katerem bomo skupaj z našimi gosti / strankami iz podjetij GEN-I, Valamar, Unisol, Oraclum Intelligence System in EY-Parthenon delili izkušnje in poglede na poslovanje podjetij v trenutni ekonomski situaciji, kot tudi priložnostih, ki se ponujajo že danes ali v bližnji prihodnosti.

Smo res priča koncu sveta kot smo ga poznali do sedaj? Je to poziv h spremembam ali opozorilo. Mogoče priložnost za nov začetek z vrednotami, ki v ospredje postavljajo skrb za ljudi. Če tudi še nismo »uspeli« spoznati vseh posledic, ki jih prinaša novo obdobje je ena stvar zagotovo jasna – naša življenja in način poslovanja se bodo za vedno spremenila. Vprašanje je le, ali smo na spremembe pripravljeni in ali jih bomo zmožni obvladovati.

Način poslovanja, ki smo ga poznali do sedaj se je zaradi krize s COVID-19 spremenil za vedno. Med tem ko smo z zapiranjem mej rešili na milijone življenj smo hkrati izvršili velik pritisk na panoge kot so gostinstvo, turizem, proizvodnja, energetika, tekstilna industrija, dobava hrane in številna druga področja. Če dobro pomislimo skoraj, da ni industrije, ki bi ob trenutnem dogajanju bila imuna na posledice zdravstvene in ekonomske krize.

Bomo lahko premagali izzive letošnjega leta ali je to nov začetek za vse nas

Pridružite se nam na prvem Adactinem on-line dogodku na katerem bomo gostil predstavnike uglednih podjetij iz regije. Z nami bodo Domen Zadravec, EY, ki bo z nami delil pogled na makroekonomsko dogajanje v regiji in svetu ter odgovoril na vprašanje kako bodo spremembe vplivale na različne panoge in kaj lahko podjetja pričakujejo za prihodnost.

Kakšen vpliv ima torej virus COVID-19 na podjetja v različnih panogah in katere ukrepe so podjetja do sedaj že sprejela, so na obzorju mogoče tudi nove priložnosti? To je le nekaj vprašanj, na katera bomo poizkušali odgovoriti na panelni razpravi, ki jo bo vodil ekonomski strokovnjak in izvršni direktor podjetja Oraclum Intelligence Systems Vuk Vuković.

Pridružite se nam torej 29.4.2020 na on-line dogodku z naslovom »The new beginning«, ki se bo odvijal na komunikacijski platformi Microsoft Teams med 15:00 in 16:30 uro.

Udeležba je brezplačna, na dogodek se je potrebno prijaviti. Za udeležbo na dogodku ni potrebno, da imate nameščeno orodje Microsoft Teams.

Program

15:00 – 15:05 Uvodni nagovor (Ivan Đolić, Country Manager, ADACTA)
15:05 – 15:35 Uvodno predavanje predstavnika konzultantske hiše Ernest & Young o vplivu virusa na gospodarstvo in posamezne panoge ter pričakovanjih za prihodnost (Domen Zadravec, Partner, EY-Parthenon)
15:36 – 16:20 Panelna diskusija

16:20 – 16:30 Vprašanja publike in zaključne besede

Prijava

Sodelovanje na dogodku je brezplačno, potrebna je le predhodna prijava na dogodek, registracija za uporabo orodja Microsoft Teams ni potrebna. V primeru dodatnih vprašanj smo vam na voljo na elektronskem naslovu marketing@adacta.si

V kolikor v nekaj minutah na vaš elektronski naslov ne boste prejeli potrditvenega e-maila s povezavo do dogodka vas prosimo, da preverite prejem sporočila pod vsiljeno pošto

PRIJAVA


Kontaktirajte nas

Potrebujete več informacij?

Kontakt