Adacta ima ERP projekt na Jamajki
Adactine novice
Adactine novice

Video: Adacta ima ERP projekt na Jamajki

Kljub temu, da imamo v svojih referencah že 450 zaključenih projektov v 25 državah, med njimi do sedaj ni bilo Jamajke. Da, prav ste prebrali, Jamajka. Kako je videti vpeljava rešitve ERP v državi, ob imenu katere najprej pomislimo na dopust in rajske plaže?

Prva stranka na Jamajki

Adacta je v lanskem letu pričela z vpeljavo rešitve ERP za upravljanje javnih storitev in infrastrukture za karibsko podjetje s podružnico na Jamajki. Četudi je življenje na otoku sproščeno in počasno, je bil projekt poln zanimivih izzivov.

Ure, ko lahko naši strokovnjaki komunicirajo z naročnikom, so prilagojene časovnemu pasu EST, od poletja 2019 do sedaj pa je ekipa podružnico obiskala trikrat.

V prvi fazi se je ekipa lotila popisa funkcionalnih zahtev, analize dokumentacije in izvedbe delavnic, ki so jih spremljali številni konferenčni klici, preden je ekipa prvič sedla na letalo za Jamajko. Pričakovanja, preden so naši zaposleni spoznali naročnikovo ekipo, so bila različna, vendar nam je naša ekipa sporočila, da se uporabniki na Jamajki ne razlikujejo od evropskih.

Obisk stranke

Obisk stranke na Jamajki je vsakokrat priložnost, da se zaposleni resnično povežejo, saj ves svoj čas preživijo skupaj s stranko, v popoldanskem času pa skupaj iščejo rešitve za naročnika ob spremljavi jamajške glasbe.

Ne glede na vse priznavajo, da so najboljši del potovanja konci tedna, ki so jih ob prvem obisku preživljali na plaži Ocho Rios, ob drugem pa na plaži Montego Bay.

Kljub temu, da skupaj preživijo 24 ur na dan, so se vsi strinjali, da jih je delo na Jamajki močno povezalo. Bernarda Glavica Martinčič je z nami delila, da je ekipni duh na višji ravni kot pred prvim obiskom države. Kljub temu, da je pot do Jamajke dolga ter da so dolgi tudi njihovi delovniki, ekipa v en glas priznava, da se že sedaj veselijo naslednjega obiska.

Video poročilo

Ob zadnjem obisku je ekipa posnela tudi video v katerem se lahko sami prepričate, da je njihova energija neverjetna. 

undefined

Oglejte si video

Kontaktirajte nas

Potrebujete več informacij?

Kontakt