Adacta | Novice
Adactine novice
[Webinar] 5 največjih izzivov na področju izobraževanja zaposlenih pod drobnogledom – Cornerstone OnDemand.

Pridružite se nam 9. junija 2020 na našem virtualnem dogodku ter odkrijte, kako zmagati v boju s pomankanjem znanj in veščin zaposlenih z uporabo sodobne e-learning aplikacije Cornerstone.

Več >>
ADACTA spletni dogodek: "How to win in business?"

Sedaj, ko ste poskrbeli za zdravje in varnost svojih zaposlenih in strank, je čas, da ugotovite kako boste zaščitili in povečali svoje prihodke v prihajajoči gospodarski krizi. 

Več >>
20. maja se virtualno srečamo na NT Remote!

Microsoftova NT konferenca bo letošnjo pomlad potekala na spletu! Virtualni dogodek bo za vse udeležence brezplačen in bo na enem mestu združil vodje, poslovne odločevalce, prodorne poznavalce različnih področij  in seveda tudi strokovnjake za informacijske tehnologije, specialiste in razvijalce.

Več >>
Business Central SaaS – Najboljša ERP-rešitev v oblaku za mala in srednje velika podjetja je sedaj na voljo tudi v Sloveniji!

Z veseljem sporočamo, da je Microsoft Dynamics 365 Business Central SaaS sedaj na voljo tudi v Sloveniji! Kljub temu, da je ERP-rešitev za mala in srednja podjetja na slovenskem trgu na voljo šele od letošnjega leta, se lahko pohvalimo, da smo prve uporabnike različice SaaS v Srbiji pozdravili že v začetku lanskega leta. Sedaj smo pripravljeni, da na izjemno ERP-rešitev v oblaku popeljemo tudi stranke v Sloveniji in na Hrvaškem.

Več >>
Spletni dogodek The new beginning sedaj na voljo tudi na YouTubu

Aprila smo na spletnem dogodku The new beginning gostili sedem strokovnjakov iz treh držav in petih različnih panog, ki so odgovarjali na vprašanje, kakšne poslovne izzive prinaša nova realnost in kako so se in se bodo izzivov lotevali v svojih podjetjih.

Več >>
Microsoft HoloLens 2 – Mešana resničnost za poslovne uporabnike

Microsoft HoloLens 2 se od svojega predhodnika, predstavljenega leta 2016, razlikujejo v kar nekaj ključnih lastnostih. Uporabnikom je še vedno na voljo samo kot naprava za poslovna okolja in razvijalce za povečanje storilnosti in ne kot izdelek za široko potrošnjo.

Več >>
5 nasvetov za učinkovito vodenje ekip na daljavo

Naučiti se vodenja je izziv, ki zahteva potrpežljivost in vztrajnost. Vodenje je znanje, ki se ga ne učimo samo v teoriji ampak predvsem v praksi. Kaj pa se zgodi z znanjem, ko se način dela spremeni čez noč in je ekipa kar naenkrat namesto za korak oddaljena za klik?

Več >>
Kljub zaprtju mej smo uspešno dokončali projekt ERP na Jamajki

Čeprav se je svet zaradi epidemije ustavil, je ekipa Utility Infrastructure Management (UIM) dokazala, da so ovire le izzivi, ki jih lahko z močno ekipno voljo vedno premagaš.

Več >>
Adacta online event: The new beginning

Pridružite se nam 29. aprila 2020 na on-line dogodku, na katerem bomo skupaj z našimi gosti / strankami iz podjetij GEN-I, Valamar, Unisol, Oraclum Intelligence System in EY-Parthenon delili izkušnje in poglede na poslovanje podjetij v trenutni ekonomski situaciji, kot tudi priložnostih, ki se ponujajo že danes ali v bližnji prihodnosti.

Več >>
Virtualna in obogatena resničnost na Adacti

Zaradi velikih napredkov na področju navidezne resničnost ta vztrajno postaja del našega vsakdana. V začetku prejšnjega leta smo VR/AR tehnologije prvič vključili v razvojni oddelek »Centre of excellence«, z namenom izdelave interaktivnih rešitev mešane resničnosti za podjetja.

Več >>

Kontaktirajte nas

Potrebujete več informacij?

Kontakt