Adacta Slovenija
Pridružite se nam na dogodku
QlikTalk

17. december 2015 | Hotel Plaza | Ljubljana
Predstavili vam bomo QlikSense - najnovejšo analitično platformo za vizualizacijo podatkov podjetja Qlik. Izvedeli boste, kako QlikSense pomaga podjetju Marche do boljših poslovnih odločitev. Udeležba na dogodku je brezplačna.

Prijava na dogodek

Več o dogodku

Na drugem QlikTalk-u bomo skozi interaktivno predstavitev spoznali QlikSense, novo orodje poslovne inteligence podjetja Qlik. QlikSense predstavlja naslednjo generacijo rešitev poslovne inteligence, saj v sebi združuje celoten spekter orodij poslovne analitike, hkrati pa skozi t.i. "self-service" analitiko omogoča posameznim uporabnikom, da sami ustvarjajo poročila na klik. Videli boste, kaj vse lahko dobijo podjetja z uvedbo QlikSense rešitve, kako lahko z rešitvijo pomagamo vsakodnevnim uporabnikom in kako managementu, kakšna je razlika med QlikView in QlikSense platformo ter kako QlikSense pomaga podjetju Marche Gostinstvo do hitrejših in preglednejših analiz ter boljšega prepoznavanja poslovnih izzivov.

"Qlik brings a completely different perspective to analytics, giving everyone the ability to answer not just ‘what happened’ but ‘why’ and ‘what is likely to happen’ and be able to answer the next unforeseen question that comes naturally through our analytic thought process. Qlik Sense addresses the fast growing self-service visualization needs for analytics, reporting and interactive dashboards allowing you to see the full story that lives within your data."

Nadia Dinisheva
Regional Director -CEE, QlikIn

Komu je dogodek namenjen

 

Kje & Kdaj

17. december 2015
9:00 - 11:30

Hotel Plaza, Ljubljana 
(brezplačno parkiranje v bližini - BTC)

Agenda

9:00-9:30
Registracija (Plaza Hotel)

Vabimo vas, da se nam pridružite na jutranjem klepetu ob kavi in rogljičkih v predverju predavalnice.

9:30-9:40
Pozdravni nagovor (Aleš Zajc, prokurist, Adacta)
9:40-10:00
Poslovna inteligenca AdBI in Qlik novosti (Anže Mis, vodja BI oddelka, Adacta)

Kaj lahko pričakujete od sodobnih orodij poslovne inteligence, kaj je "self-service" analitika in kaj vizualizacija podatkov, katere so prednosti Qlik tehnologije za uporabnike, ki zahtevajo samostojnost, fleksibilnost, prijaznost in ažurnost ter katere za management, ki zahteva kvalitetne in pravočasne informacije?

Anže Mis, Vodja oddelka BI, Adacta

10:00-10:30
QlikSense - prvi koraki (Gregor Vollmaier, Adacta)

Kako začeti s QlikSense, katere funkcionalnosti ponuja in kako lahko uporabniki sami enostavno raziskujejo kompleksne podatke in ustvarjajo poročila na klik? Videli boste, kako lahko raziskujete podatke s pametnimi vizualizacijami, ki se prilagajajo parametrom, ki jih sami izberete in na ta način kreirate fleksibilne in interaktivne vizualizacije podatkov. 

Gregor Vollmaier, Svetovalec za področje BI, Adacta

10:30-11:00
QlikSense v podjetju Marche Gostinstvo (Aleksander Sinkovič Jurca, Marche Gostinstvo)

QlikSense skozi oči uporabnikov. Videli boste, kako QlikSense podjetju Marche Gostinstvo omogoča, da operirajo s podatki, ki so pravočasni, analize pa hitre in pregledne. QlikSense podjetju omogoča hitro prepoznavanje poslovnih izzivov in reakcije na njih, poleg tega pa je uporaba sistema QlikSense enostavna in uporabniku izredno prijazna. 

Aleksander Sinkovič Jurca, Vodja financ in kontrolinga, Marche Gostinstvo

11:00-11:30
Zaključek in pogostitev (Hotel Plaza)

Naše druženje bomo zaključili s krajšo pogostitvijo. Predstavniki podjetja Adacta bodo na voljo za več informacij o izkušnjah in referencah na področju implementacij rešitev AdBI - rešitev poslovne inteligence, ki temeljijo na Qlik platformi.

Prijava na dogodek