Adacta Slovenija
Dogodek: sreda, 7. junij, Austria Trend Hotel
Qlik Sense Tour 2017

Prijavite se na brezplačni dogodek, kjer boste imeli priložnost videti moderno poslovno inteligenco in analitiko, videti konretne primere uporabe Qlik Sense v slovenskih podjetjih ter sodelovati na praktični delavnici Qlik Sense Cloud.

Agenda in prijava

Spoznajte družino rešitev
Qlik Sense

Pripravili smo predstavitveno brošuro Qlik Sense - spoznajte Qlik Sense, Qlik Sense Enterprise in Qlik Sense Cloud.

Brošura

Qlik Sense - poslovna inteligenca za pametne poslovne odločitve

AdBI, Adactina rešitev poslovne inteligence, temelji na značilnostih sodobnega poslovnega obveščanja in izhaja iz poznavanja potreb strank ter naših izkušenj z implementacijo poslovno-informacijskih sistemov.
Rešitev AdBI konsolidira pomembne podatke iz različnih virov v eno rešitev. Neodvisno od strukture in lokacije vira podatkov, zagotovi kakovostni nadzor nad podatki in služi kot interaktivni vmesnik.
Končnemu uporabniku s tem omogoča analiziranje poljubnih segmentov v podjetju: prodaja, finance, terjatve, kontroling, nabava, obveznosti, zaloge, segmentacije strank, kadrovska analiza, geo analiza, proizvodnja, IT analize.

10
let 
izkušenj
100
BI 
projektov
5
različnih
držav
1
certificiran
BI team

Qlik - najboljša BI platforma

Izkoristite moč vaših podatkov in podprite vaše poslovne odločitve s pomočjo AdBI rešitev poslovne inteligence in Qlik platforme.

Qlik

Qlik je moderna platforma poslovne inteligence, ki ponuja zmogljiv nabor rešitev in podpira vse naprave in operacijske sisteme. Qlik je priznan s strani Gartnerja kot vodilna platforma poslovne inteligence na svetu

Več kot 35.000 strank po celem svetu uporablja Qlik tehnologijo, ki jim vsakodnevno omogoča sprejemanje boljših poslovnih odločitev. Adacta je že več kot 7 polnih let partner podjetja Qlik za regijo Adriatik.  V tem času smo implementirali več kot 75 orodij poslovne inteligence v podjetja v različnih industrijah in z različnimi poslovnimi izzivi.  Naše uspešne implementacije in širok nabor industrijskega znanja nam daje prednost, da takoj prepoznamo potrebe naših strank ter pripravimo rešitev, "custom-made" za vsako stranko. 

Qlik Sense produktna brošura

Prenesite svoj izvod brošure in si oglejte družino rešitev Qlik Sense.

Povezana vsebina

Preberite in poglejte več.

Za pomoč v IT oddelku Adacta Ljubljana iščemo študenta ali študentko, ki se spozna na računalniško strojno opremo - prenosnike in delovne postaje, operacijske sisteme Microsoft Windows in Office 365, pozna programski jezik C# in MS Visual Studio. 

Več

Adacta je vodilni Microsoft Dynamics in Qlik Partner v regiji Adriatik ter vodilno podjetje v CEE regiji z rešitvami za zavarovalniško industrijo. V svojih podjetjih v Ljubljani, Mariboru, Zagrebu, Osijeku, Beogradu, Münchnu, Brnu in Moskvi zaposlujemo preko 440 strokovnjakov, ki delajo na projektih za preko 400 strank, med katerimi so tudi nekatera od največjih podjetij v regiji in izven nje.

V kolikor postanete del ADACTA skupine, vam ponujamo možnost za uresničitev vaših ciljev. Smo uspešen in rastoč tim z vrednotami, v katere zares verjamemo in kjer imamo posluh za vaše ideje. Zato menimo, da je ADACTA najboljša priložnost za napredek v vaši karieri.

Več

Vabljeni, da se nam pridružite v sredo, 21. junija 2017, na brezplačnem dogodku namenjen proizvodnim podjetjem.

Več

V svojo ekipo vabimo študente - C++, C# razvijalce. 

Več

Zgodbe o uspehu

Študija primera | Adriatic Slovenica

Rešitev: BI, ERP | Produkti: Dynamics NAV, Qlik | Industrija: Insurance
AdriaticSlovenica se je odločila, da obstoječo BI (business intelligence) rešitev, ki ni zagotavljala ustreznih rezultatov nadomesti z novo rešitvijo, ki bo temeljila na rešitvi QlikView in Adactinem modelu skladišča podatkov za zavarovalništvo (AdInsure).
Poglej več

Študija primera | Alca

Rešitev: BI | Produkti: Qlik | Industrija: Distribution & Retail
Thanks to numerous advanced features of the new BI solution, Alca Trading managed to significantly increase efficiency and sales realization.  Implementation first started with collection of data from multiple data sources, and continued through optimization...
Poglej več

Študija primera | Eni Slovenija

Rešitev: ERP, BI | Produkti: Dynamics NAV, Qlik | Industrija: Utility
Kot del mednarodne skupine in kot podjetje, ki deluje v panogi, kje stroga zakonodaja in regulativa v veliki meri določata poslovanje, je podjetje Eni Slovenija zavezano k zelo natančnemu in strogemu poročanju. V...
Poglej več

Adactine reference s področja poslovne inteligence

10 let izkušenj in več kot 00 končanih BI projektov v regiji Adriatik pričajo o naših izkušnjah in dobrem delu. Poglejte si nekatere izmed naših referenc.

Naši partnerji

Spoznajte naše partnerje s pomočjo katerih razvijamo boljše poslovne rešitve.

Microsoft
Adacta je vodilni Microsoft Dynamics partner v regiji Adriatik in članica Microsoft President's...
Qlik
Qlik je ponudnik rešitev poslovne inteligence, QlikView in Qlik Sense. Qlik, podjetje ustanovljeno...
Coprorate Planner
Nabor orodij, ki omogoča razvoj inovativnih rešitev za operativno in strateško upravljanje ter...

Kontaktirajte nas

Potrebujete več informacij.

Kontakt