Adacta Slovenija
Spoznajte družino rešitev
Qlik Sense

Pripravili smo predstavitveno brošuro Qlik Sense - spoznajte Qlik Sense, Qlik Sense Enterprise in Qlik Sense Cloud.

Brošura

"Self-service" vizualizacija podatkov
Qlik Sense

Ustvarjajte interaktivna poročila po meri in izboljšajte svoje poslovne odločitve. Brezplačno poiskusite Qlik Sense Desktop aplikacijo in se prepričajte, kako lahko sami povezuete podatke iz različnih virov, analizirate in ustvarjate poročila po meri.

Več o tem

Qlik Sense - poslovna inteligenca za pametne poslovne odločitve

AdBI, Adactina rešitev poslovne inteligence, temelji na značilnostih sodobnega poslovnega obveščanja in izhaja iz poznavanja potreb strank ter naših izkušenj z implementacijo poslovno-informacijskih sistemov.
Rešitev AdBI konsolidira pomembne podatke iz različnih virov v eno rešitev. Neodvisno od strukture in lokacije vira podatkov, zagotovi kakovostni nadzor nad podatki in služi kot interaktivni vmesnik.
Končnemu uporabniku s tem omogoča analiziranje poljubnih segmentov v podjetju: prodaja, finance, terjatve, kontroling, nabava, obveznosti, zaloge, segmentacije strank, kadrovska analiza, geo analiza, proizvodnja, IT analize.

10
let 
izkušenj
100
BI 
projektov
5
različnih
držav
1
certificiran
BI team

Qlik - najboljša BI platforma

Izkoristite moč vaših podatkov in podprite vaše poslovne odločitve s pomočjo AdBI rešitev poslovne inteligence in Qlik platforme.

Qlik

Qlik je moderna platforma poslovne inteligence, ki ponuja zmogljiv nabor rešitev in podpira vse naprave in operacijske sisteme. Qlik je priznan s strani Gartnerja kot vodilna platforma poslovne inteligence na svetu

Več kot 35.000 strank po celem svetu uporablja Qlik tehnologijo, ki jim vsakodnevno omogoča sprejemanje boljših poslovnih odločitev. Adacta je že več kot 7 polnih let partner podjetja Qlik za regijo Adriatik.  V tem času smo implementirali več kot 75 orodij poslovne inteligence v podjetja v različnih industrijah in z različnimi poslovnimi izzivi.  Naše uspešne implementacije in širok nabor industrijskega znanja nam daje prednost, da takoj prepoznamo potrebe naših strank ter pripravimo rešitev, "custom-made" za vsako stranko. 

Qlik Sense produktna brošura

Prenesite svoj izvod brošure in si oglejte družino rešitev Qlik Sense.

Povezana vsebina

Preberite in poglejte več.

Četrtek, 23. marec 2017 :: Pridružite se nam na spletnem seminarju, kjer vam bomo pokazali orodja, ki bodo vam in vašemu podjetju pomagale povečati učinkovitost. V živo boste videli oblačno rešitev Dynamics 365 for Sales ter integracijo z aplikacijami Office 365.

Več

Ugledno svetovalno podjetje Gartner je februarja 2017 objavilo letno poročilo o stanju na trgu pondunikov rešitev poslovne inteligence in analitike. Podjetje Qlik se je že sedmo leto zapored uvrstilo v "Magic Quadrant" (Magic Quadrant for Business Intelligence and Analytics Platforms) in je tako že sedmo leto zapored med vodilnimi ponudniki poslovne inteligence in analitike na svetu. Ta letna razvrstitev tradicionalno ocenjuje vodilne ponudnike programske opreme za poslovno inteligenco na podlagi različnih kriterijev, med katerimi so infrastruktura platforme, varnost podatkov, integracija z različnimi podatkovnimi zbirkami, upravljanje podatkov, vizualni prikaz podatkov, skupna raba informacij, mobilnim napravam prilagojena uporaba itd.

Več

V svojo ekipo vabimo projektnega vodjo - ERP svetovalca na področju uvajanja poslovnih rešitev v podjetjih.

Več

Dynamics 365, cloud, mobilnost in integracija - sodobne poslovne rešitve, ki spreminjajo način, kako podjetja poslujemo, bodo v središču našega dogodka.

Več

Zgodbe o uspehu

Študija primera | Adriatic Slovenica

Rešitev: BI, ERP | Produkti: Dynamics NAV, Qlik | Industrija: Insurance
AdriaticSlovenica se je odločila, da obstoječo BI (business intelligence) rešitev, ki ni zagotavljala ustreznih rezultatov nadomesti z novo rešitvijo, ki bo temeljila na rešitvi QlikView in Adactinem modelu skladišča podatkov za zavarovalništvo (AdInsure).
Poglej več

Študija primera | Alca

Rešitev: BI | Produkti: Qlik | Industrija: Distribution & Retail
Thanks to numerous advanced features of the new BI solution, Alca Trading managed to significantly increase efficiency and sales realization.  Implementation first started with collection of data from multiple data sources, and continued through optimization...
Poglej več

Študija primera | Eni Slovenija

Rešitev: ERP, BI | Produkti: Dynamics NAV, Qlik | Industrija: Utility
Kot del mednarodne skupine in kot podjetje, ki deluje v panogi, kje stroga zakonodaja in regulativa v veliki meri določata poslovanje, je podjetje Eni Slovenija zavezano k zelo natančnemu in strogemu poročanju. V...
Poglej več

Adactine reference s področja poslovne inteligence

10 let izkušenj in več kot 00 končanih BI projektov v regiji Adriatik pričajo o naših izkušnjah in dobrem delu. Poglejte si nekatere izmed naših referenc.

Naši partnerji

Spoznajte naše partnerje s pomočjo katerih razvijamo boljše poslovne rešitve.

Microsoft
Adacta je vodilni Microsoft Dynamics partner v regiji Adriatik in članica Microsoft President's...
Qlik
Qlik je ponudnik rešitev poslovne inteligence, QlikView in Qlik Sense. Qlik, podjetje ustanovljeno...
Coprorate Planner
Nabor orodij, ki omogoča razvoj inovativnih rešitev za operativno in strateško upravljanje ter...

Kontaktirajte nas

Potrebujete več informacij.

Kontakt