Microsoft Dynamics
Promocija

Posebna promocijska akcija za vse nove Dynamics stranke, ki bodo to postale do konca leta 2015.
Obstoječe Dynamics AX in Dynamics NAV stranke izkoristite možnost nakupa dodanih licenc po obstoječih cenah.
Cene Microsofovih licenc se bodo s 1.1.2016 podražile. 

Več o tem

Odkrijte
Qlik Sense

Najbolj intuitivno orodje poslovne analitike je sedaj na voljo za brezplačno osebno uporabo. Povežite podatke iz večih virov, ustvarjajte poročila po meri in odkrijte, kaj vse se skriva v vaših podatkih. 

Več o tem

S Qlik rešitvijo do bolj kvalitetnega
kontrolinga

Eni Slovenija je iskalo rešitev, ki bi povezala podatke iz različnih virov, pomagala skrajšati čas izdelave finančnih poročil ter omogočala odkrivanje anomalij v podatkih.

Več o tem

Sorodne vsebine

Preberite in poglejte več.

Ljubljana, 3.-4.-12.2015 | Hotel Plaza
Na letošnji Agile konferenci bo Iztok Juvan, regionalni AX Manager na Adacti, predstavil svoje izkušnje, ki jih je dobil tekom vpeljave agilne SCRUM metodologije kot načina dela znotraj AX regionalne ekipe.

Več

Davčne blagajne so del sistema, v katerem so blagajne zavezancev preko spleta povezane s centralnim informacijskim sistemom Finančne uprave RS

Več

Skupina Cablex je za podporo procesov v 8 državah v Evropi in na Kitajskem iskala rešitev, ki bi bila dovolj skalabilna, da bi podprla poslovanje skupine v različnih državah znotraj skupine ter hkrati dovolj prilagodljiva za specifične izzive podjetja in industrije. 

Več

Vse obstoječe Microsoft Dynamics NAV stranke obveščamo o spremembi s področja zakonodaje, ki zahteva tudi spremembe v programu Dynamics NAV. Gre za spremembo pravilnika v zvezi z izmenjavo e-računov, ki stopi v veljavo 1.1.2016.

Več

Consider it done

Naše reference

Kontaktirajte nas

Potrebujete več informacij?

Kontakt